Villavecka på Solhaga i Lidköping!

Villavecka på Solhaga!

Villaveckan på Mötesplatsen Solhaga inleddes på måndagseftermiddagen med besök av två legendarer och två unga spelare. Under rubriken ”Villa nu & då” berättade Kjell ”Krullen” Johansson och Göran ”Feskarn” Johansson om gamla tider. Det var anekdoter i mängder som lockade fram många skratt hos 50-talet gäster som tagit plats i Solhagas café.

De unga spelarna ur dagens A-trupp – Ludvig Johansson och Martin Karlsson – var med och ställde frågor till ”Krullen” och ”Feskarn”, men berättade också hur det ser ut idag kring A-lagets matcher och träningar.

Theresé Flensén och Pernilla Johansson höll i arrangemanget och hade all anledning att vara nöjda med uppslutningen. Särskilda Villabakverk serverades till fikat.

Villaveckan fortsätter på torsdag då det erbjuds en rundvandring i Sparbanken Lidköping Arena där besökarna även får komma in i Villas omklädningsrum. Tiden för Arenabesökt är 14.30-16.00.

På fredag avslutas Villaveckan med ”Lidköpings bandyhistoria & räksmörgås”. Det är Bengt-Göran Bäcklund från Lidköpings idrottshistoriska sällskap som berättar Lidköpings bandyhistoria. Start kl 14.00. Föranmälan krävs till de båda kommande programpunkterna.

Bildtext: Ludvig Johansson, Kjell ”Krullen” Johansson, Martin Karlsson och Göran ”Feskarn” Johansson gästade Mötesplats Solhaga.

Villaveckan på Solhaga fick en fin start och det blev många applåder till Villarepresentanterna från besökarna.

Särskilda Villabakverk serverades på Solhaga vid träffen ”Villa då & nu”.
 


Bengt Andersson
Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln