Besökare prisades innan matchen mot Broberg/Söderhamn!

Arenabesökare 400 000 och matgäst 50 000 på plats ikväll!

Sparbanken Lidköping Arena öppnade portarna vid klockan 17.00, strax efter insläppet kom gäst nummer 400 000. Johan Johansson, klubbchef i Villa Lidköping var snabbt på plats och gratulerade.

– Oj, detta var oväntat men vad kul och vilken överraskning, sa en chockad Joakim Roos i entréhallen.

Joakim gratulerades med blommor och ett säsongskort till säsongen 2017/2018.

– Jag har inte följt jättemånga matcher på plats men detta är min femte hemmamatch denna säsong, nu kanske det kan bli ännu fler nästa säsong.

Kvällens match mot Broberg/Söderhamn blir oerhört viktig i kampen om seriesegern och möjligheten av få välja slutspelslag först.

– Det ser riktigt bra ut just nu. Det är självklart svårt att säga nu hur det kommer gå men jag tror dom går hela vägen i år.

Jonas Johansson (klubbchef) och Joakim Roos (arenagäst 400 000).

Matgäst 50 000 var på plats under Tjejkvällen

Joakim Roos var inte den enda som gratulerades innan matchstart. På plats i Restaurang Villa fanns det sällskapet som innehöll matgäst nummer 50 000, hela sällskapet belönades med ett lunchhäfte som ger 11 gratisluncher. 

– Oj så kul, vi är flera släktningar här och det är självklart jättekul att få belönas med detta, ingenting någon hade räknat med när vi anmälde oss till tjejkvällen, sa en av tjejerna vid bordet. 
 

Sällskapet som blev gäst 50 000.

 

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln