ISPREMIÄREN 2017!

Jonas Johansson efter ispremiären: "Man såg verkligen hur glädjen spred sig där ute på isen"

En ny variant stod på schemat när Villa Lidköping bjöd in sina supportrar till den klassiska ispremiären.

Villa Lidköping har under flera år arrangerat ett Bissen Brainwalk till förmån för insamling av medel till den mycket viktiga forskningen i kampen mot att förebygga hjärnans alla sjukdomar. Genom åren har Lidköping bidragit med miljonbelopp.

I samband med årets ispremiär ville klubben testa några nya grepp, vilket innebar bland annat att det blev fokus på ett helt eget event i Sparbanken Lidköping Arena.

Kvällen startade med presentationer av spelare och därefter nyförvärv i både dam- och herrlaget. Därefter var det dags för en timmes bandyspel på planen där supportrar, stora som små, fick utmana sina idoler. Det var matchspel, straffslag på målvakter, friåkning och tekniklära.


 

– Man såg verkligen hur glädjen spred sig där ute på isen. Det var givetvis mycket barn och ungdomar på isen, men även en del vuxna, säger Jonas Johansson, klubbchef.

Efter en timme på isen var det dags för mingel och autografskrivning i entréhallen. Det var en lång kö med supportrar som ivrigt väntade på sina idolers signaturer. Samtidigt var Sparbanken Lidköping, Dina Försäkringar och NLT, på plats för att dela ut korv, dricka, kaffe, samt arrangera olika tävlingar.


 

På plats var även Sparbankens VD, Fredrik Blad, som delade ut en check på 100 000 kr till Villa Lidköpings damlag som har avancerat till Elitserien 2017/18. 

SE FLER BILDER FRÅN ISPREMIÄREN >>
 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se
  

Dela artikeln