Villa Lidköping öppnar ett hälsofik!

Villa Lidköping öppnar ett hälsofik: "Vi ser vad maten har för stor betydelse för barn och ungdomar som utövar sin idrott"

Efter en tids planerande är det nu klart att Villa Lidköping kommer att öppna upp ett hälsofik – måndagen den 11 december blir öppningsdag.

Villa Lidköping vill erbjuda barn som tränar tidiga träningar, mellanmål i Restaurang Villa, men alla är givetvis välkomna.

– Vi vill underlätta för föräldrar, mor och farföräldrar och erbjuda ett hälsosamt mellanmål. Genom åren har föreningen tagit ett stort ansvar kring utlärning av kost, vila och vätska inom vårt projekt 16 till A-lag och vi ser vad maten har för stor betydelse för barn och ungdomar som utövar sin idrott. Så jag tycker att detta är ett steg i rätt riktning, säger föreningsutvecklare, Viktor Bergkvist.

Hälsofiket kommer att servera en mellanmålsbuffé i Restaurang Villa, där innehållet kommer att vara allt, något som passar alla.

Följande kommer att serveras:

Havregrynsgröt
Fiberrikt bröd
Pålägg
Yoghurt
Müsli
Ägg
Mjölk
Vatten

Öppettiderna är följande:

Måndag: 14.30–16.00
Tisdag: 14.30–16.00
Onsdag: 14.30–16.00

Vi kommer att sälja mellanmålskort (likt, lunch-kort) på kansliet för 300kr då får man den 11:e gratis. Premiärdatum för mellanmålskorten blir onsdagen den 22/11. Givetvis kommer det att fungera att köpa styck buffé också och då är priset 30kr/st.

Vi kommer att ta emot både kontant- och Swishbetalning, på plats.

– Framtidsplanerna för hälsofiket är goda, slår det väl ut så kommer vi att erbjuda denna möjlighet redan ifrån start kommande säsong. Jag tänker mig även att i framtiden kunna bjuda in andra idrotter denna möjlighet, framförallt dom idrotterna som håller till på och runt omkring arenaområdet, säger Viktor och fortsätter.

– Denna säsong blir ett test och jag hoppas att detta kan bli en positiv möjlighet för våra barn och ungdomar, det finns även planer på att erbjuda läxläsning.
 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln