Landslagsbesök i samband med ispremiären!

Landslagsbesök i samband med ispremiären – 15 augusti 

Onsdagen den 15 augusti är det dags för den klassiska ispremiären och Villa Lidköping har valt att göra det i form av uppvisningsmatcher.

Klubbens två elitlag kommer att spela varsina uppvisningsmatcher. Herrlaget i form av det brittiska herrlandslaget. Damlagets motståndare är fortfarande inte spikat.  

Vi startar kvällen klockan 18.00 och vid 18.30 spelar Villa Lidköpings damlag. Vid 19.30 är det dags för Villas herrar att göra entré när dom ställs mot det nybyggda brittiska landslaget.

– Vi tycker att det är lite läckert att britterna startar upp igen, vi vill gärna vara med och supporta deras återkomst. Det är ändå någonstans dom som har varit upphovsmän att bandyn överhuvudtaget finns, det är vi evigt tacksamma för, utan dom hade vi inte funnits och nu vill vi ge tillbaka, säger Jonas ”Sparris” Johansson.

Det kommer som vanligt att vara jippon, intervjuer och mycket mer innan och efter matcherna. Mer i detaljform kommer inom kort. Men boka in den 15 augusti.  

– Det här är något vi gör för att visa vår uppskattning för alla våra trogna fans, hoppas dom ska tycka som vi att det blir en härlig kickstart på en ny säsong, säger Jonas.
 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln