Årskort: nyförsäljningsperioden är igång!

1300 årskortsinnehavare har förnyat sina platser  – nu startar nyförsäljningsperioden: ”Målet är att slå fjolårets siffra”

Sedan i början av maj har nu Villa Lidköpings årskortsinnehavare förnyat sina platser i Sparbanken Lidköping Arena. Nu kan alla köpa sin plats till vinterns häftiga säsong.

Totalt är det 1300 personer som har säkrat sina platser till säsong 18/19 och det betyder att klubben ligger i fas med förra säsongen.

– Det är ju fortfarande ganska tidigt och än så länge har det bara varit en period där man har kunnat förnya sitt kort. På måndag släpper vi korten för samtliga och målet är att, när säsongen startar, ska vi ha slagit fjolårets siffra på 2 040, säger Jonas ”Sparris” Johansson.

 

Prisändring men många matcher ingår

– Ja, vi tog det beslutet inför den här säsongen och har justerat priset med 10-20 procent. Det är skillnad på våra sittplatser och därför väljer vi att de bästa platserna kommer att kosta lite mer helt enkelt. Men man ska dock inte glömma av att vårt årskort gäller för samtliga dam- och herrmatcher, både tränings-, serie och slutspelsmatcher. Lägg där även till Svenska Cupen, säger Jonas.

Villa Lidköpings ispremiär kommer att bli den 15 augusti (mer info kommer) och den första träningsmatchen för herrlaget blir den 29 augusti, hemmamatch mot Vänersborg.

 

Herrlagets försäsong

Augusti:

Onsdag 29/8: Villa–Vänersborg

September:

Onsdag 12/9: Villa–Baikal Energy (i Vänersborg)
Fredag 14/9: Villa–Motala
Onsdag 19/9: Villa–Frillesås
Lördag 22/9: Sandviken–Villa (i Sandviken)
Söndag 23/9: Västerås–Villa (i Sandviken)
Fredag 28/9: Villa–Vänersborg (Sv. cup)
Fredag 28/9: Villa–Hammarby (Sv. cup)
Lördag 29/9: Villa–Edsbyn (Sv. cup)
Söndag 30/9: Ev. slutspel (Sv. cup)

Oktober:

11-14/10: World Cup i Sandviken
 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln