FAB6036

Just nu: över 3300 förköp till semifinal 1:5 – skynda att säkra din plats

Biljetterna till semifinal 1:5 släpptes på onsdagsmorgonen – nu har över 3300 redan säkrat sitt förköp

Villa Lidköping vann kvartsfinalserien mot IFK Motala i tre raka matcher. Nu är laget klart för semifinal och ställs mot Edsbyn. Trycket på den första semifinalen är högt och det har i skrivande stund sålts över 3300 biljetter.

-Vi är givetvis jättetacksamma för det stödet vi alltid har. Nu drar det ju ihop sig och har man inte gått på bandy förut så rekommenderar vi starkt att göra sin premiär nu i semifinalerna. Det är bandy när den blir som bäst och det är nu vi behöver stödet extra mycket, säger Villas klubbchef, Jonas ”Sparris” Johansson.

Semifinalserien avgörs på samma sätt som kvartsfinalspelet – bäst av 5 matcher. Villa Lidköping har fördel av hemmaplan och spelar semifinal 1, 3 och eventuellt en 5:e match i Sparbanken Lidköping Arena.

 

Semifinalschema:

Semifinal 1: onsdag 6 mars – 19.00 (Sparbanken Lidköping Arena).
Semifinal 2: lördag 9 mars – 15.00 (Svenska Fönster Arena).
Semifinal 3: tisdag 12 mars – 19.00 (Sparbanken Lidköping Arena).
Ev. Semifinal 4: torsdag 14 mars – 19.00 (Svenska Fönster Arena).
Ev. Semifinal 5: lördag 16 mars – 19.00 (Sparbanken Lidköping Arena)

I semifinalspelet ställs Villa Lidköping mot Edsbyn.

KÖP DIN BILJETT HÄR >>

 


 

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln