FAB8491

Villa Lidköping har vänt minus till plus – positivt resultat på 473 984 kronor

Villa Lidköping gick förra säsongen med förlust – nu har man arbetat hårt för att vända på siffrorna och kan stolt presentera en vinst på ca en halv miljon kronor. Det egna kapitalet är nu drygt 2 miljoner.

Villas årsmöte är avklarat och man redovisade framgångar både sportsligt och ekonomiskt. 

-Vi var inte speciellt nöjda ifjol när vi hade ett minusresultat, vilket har gjort att vi jobbat intensitvt med att se över våra inkomster och utgifter. Det hårda arbete har lett fram till att vi i år gör ett plusresultat. Men ekvationen är inte alltid så enkel utifrån det perspektivet att vi behöver publikintäkter, sponsringintäkter och framför allt fick vi den här säsongen mycket souvenirintäkter, som gjorde att det blev ett fint plus år, säger Rogher Selmosson, som omvaldes till ordförande i föreningen.

Villa Lidköping sålde den här säsongen supporterartiklar för 950 000:-, en ökning med 600 000:- från i fjol.


Lyssna till Villas ordförande Rogher Selmosson i en intervju med Tommy Järlström på Sveriges Radio.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

 

Dela artikeln