Ispremiären: Välgörenhetspromenad till förmån för MOD

Mer Organdonation: “Vi vill i första hand att så många som möjligt ska ta ställning. Behovet av organdonation är hela tiden stort”

Villa Lidköping har i sex år samarbetat med MOD – det vill säga organisationen Mer Organdonation som kämpar för alla som står på väntelistan för en organtransplantation i Sverige.

Villa Lidköping BK har under åren utökat samarbetet och är första elitföreningen inom de stora lagsporterna som på ett aktivt sätt arbetar tillsammans med MOD. Bland annat så finns logotypen MOD på Villas matchdräkter.

Gå med oss för en bra sak

Fredagen den 16 augusti är det dags för klubbens klassiska ispremiär och som vanligt så startar vi kvällen med en välgörenhetspromenad, detta året tillsammans med MOD. Tidigare säsonger har det samlats in pengar till hjärnforskningen (Bissen Brainwalk) och Barncancerfonden.

Läs mer: Villa Lidköping samlade in över 205 000kr till Barncancerfonden >>

För att samla in pengar till MOD behöver vi din hjälp. Tillsammans går vi en sträcka på ca 2.5 km runt Lidan och en startplats kostar endast 50kr eller 150kr för en familjebiljett, då ingår en ispremiär t-shirt. Alla pengar går oavkortat till MOD (Betalning sker på plats via swish eller kontant).

Tre viktiga frågar att ta ställning till:

– Skriv på för kampen >>
– Bli en donator >>
– Skänk en gåva på plats

Hjärtligt välkomna till en ny säsong med Villa Lidköping BK.

Läs mer om ispremiären >>


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se