Henric Wiberger

1934 Restaurang & Konferens har gjort klart med ny restaurangchef

Henrik Wiberger tar över efter Jonas Stern: ”Möjligheter att ta nästa steg av utveckling i vår restaurang”

Efter en tids intensivt rekryteringsarbete så står det nu klart att 1934 Restaurang & Konferens får en ny restaurangchef i form av Henrik Wiberger.

Henrik har ett gediget förflutet (30 år) inom restaurangbranschen där han senast kommer ifrån en tjänst på Sodexo som områdeschef. En erfarenhet som kommer väl till pass för 1934 Restaurang & Konferens.

– Vi är självklart glada över att kunnat locka Henrik till vår förening och restaurangbolaget, där vi med hjälp av Henrik och övrig personal kommer att kunna leverera det bästa till våra restauranggäster även denna säsong. Med den erfarenhet som Henrik har i såväl restaurang och företagsdrift känner vi att våra möjligheter att ta nästa steg av utveckling i vår restaurang med konferens, har förstärkts, säger Per Alexandersson, ordförande i restaurangstyrelsen.

Ni kommer att kunna hälsa Henrik Wiberger välkommen redan den 19/8, då han påbörjar sin nya tjänst.

Välkommen Henrik och vi tackar Jonas Stern för sina insatser och önskar lycka till i framtiden som ny klubbchef i Lidköpings Golfklubb.

FAB6689


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se