Kosa natta

Kosa Natta 2019: P16B nöjda efter en helg i Örebro

P16B hemma efter en utvecklande helg i Örebro: ”Kul att se att det vi tränat på börjar komma även på matcherna”

Villa Lidköpings P16B har under helgen varit i Örebro och spelat Kosa Natta 2019. En utvecklande och rolig helg.

-Efter den inledande matchen mot Falu BS på fredagskvällen, där vi tyvärr inte var helt ”påkopplade”, så blev spelet bättre och bättre under cupen. Särskilt det defensiva spelet där hela laget var med och vi kunde styra ut motståndarna mot sargen eller tvinga dom att börja om, Henrik Ottosson, ledare i laget och fortsätter:

-Varje spelare jobbade och gjorde sitt bästa för laget hela tiden. I det offensiva spelet var det många som var delaktiga i speluppbyggnaden och kom i motrörelser för att få boll. Det är kul att se att det vi tränat på under början av säsongen nu börjar komma även på matcherna.

Villa Lidköpings gruppmotståndare bestod av Falu BS, Borgia, Hammarby och Katrineholm.

Helgen avslutades med en placeringsmatch mot Derby.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se