FRUKOST VILLA

Nätverk: Villa Lidköping och Lidbil arrangerade frukostföreläsning

Villa Lidköping arrangerade frukostföreläsning tillsammans med Lidbil – Per Carleö från Volvo Cars tog oss igenom Volvos marknadsarbete

Swedish House Mafia, Zlatan Ibrahimovic och Joel Kinnaman. Det är bara några som Per Carleö och Volvo arbetat med för att stärka sitt varumärke. På tisdagsmorgonen fanns Per på plats i Lidbils lokaler när startskottet gick för Villa Lidköping och Lidbils frukostnätverk.

-Målet är att vi fortsätter att locka vår partners tillsammans med föreläsare som verkligen berör. Per från Volvo är hur vass som helst och den resan som han har gjort tillsammans med Volvo är unik, det berörde verkligen idag, säger Sofia Hauge, marknadsansvarig Villa Lidköping.

Drygt 80 partners från Villa Lidköping och Lidbil var på plats för att starta morgonen med mingel och frukost för att sedan lyssna till Per Carleö resa med Volvo.

 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se