tumme mk

1934: Tre dagar med lunchintervjuer inför finalen

Nu startar uppladdningen mot klubbens andra SM-guld – vi snackar upp finalen med två spelare och en ledare i 1934 Restaurang och Konferens

Med sex dagar till SM-final på Studenternas så kommer vi att prata upp finalen med spelare och ledare i herrlaget. Först ut är Martin Andreassson.

Veckans lunch:

Måndag (Martin Andreasson)

Kött: Gratinerad falukorv, potatismos, senapscreme
Fisk: Tomat/dragonbakad sej med kokt potatis

Tisdag (Martin Karlsson)

Kött: Hjortgryta lättrökt potatispure rårörda lingon
Fisk: Pocherad kolja örtsås kokt potatis

Onsdag (Johan Sixtensson)

Kött: Köttbullar, gräddsås brynt potatis
Fisk: Panerad alaska pollock med kräftröra  kokt potatis

Torsdag

Kött: Kycklingfile basilikaveloute rostad potatis
Fisk: Ångad skädda med stuvad blåmussla kokt potatis

Fredag

Kött: Biff stroganoff ris saltgurka
Fisk: Sprödbakad kummel dillmajjo kokt potatis

Veckans pasta

Strimlad kyckling, grönsaker

11111111111111934


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se