blåhjartat kampnj

För #Blåhjärtat – #Tillsammans för evig överlevnad

BANNER MALL 3(För #Blåhjärtat – #Tillsammans för evig överlevnad | Stöd klubben via en gåva till nummer: 123 349 92 66)

Succén från i vintras fortsätter – nu med flera aktiviteter under hela säsongen 

När Villa Lidköping behövde alla sina blåa hjärtan så fanns ni där, och det vill vi upprikigt tacka för. Du som läser det här tillhör med största sannolikhet någon av alla fantastiska människor med ett stort blått hjärta.

Fiktiv match- och finalbiljett. Korv med bröd från TV-soffan eller ett #Blåhjärtatmedlemskap. Ni har visat oss och resten av idrottssverige att om man bara vill och sluter upp som en familj så är allt möjligt. Det stöd vi sett under denna svåra period har varit helt otroligt. Tack!

Årets säsong kommer att bli annorlunda för alla, men tillsammans kan vi vända det negativa till något positivt. Du och resten av Villafamiljen är helt avgörande för oss. Med er glädje, ert engagemang och er framåtanda så bygger vi en förening som för alltid ska överleva. Som för alltid ska kategoriseras som bandyns bästa. Det är ni som skapar den fantastiska inramningen och utan vår publik så försvinner inte bara den unika stämningen, utan även stora intäkter som är otroligt viktiga för att Villa Lidköping BK. Dels för att vi ska utvecklas och sportsligt kunna konkurrera om nya guld men också för att vi ska kunna bedriva en ungdomsverksamhet som idag är världens största.

Villa Lidköping har förståelse för att coronapandemin har påverkat dig på många olika sätt och vi har full respekt för att olika förutsättningar råder för olika människor.

Att vi tvingas starta Elitserien utan full publikkapacitet påverkar klubben hårt ekonomiskt, då vi tillsammans med er har byggt ett arrangemang som är så mycket mer än bara bandy. För oss är det en mötesplats, en knytpunkt, en plats där vi kan dela glädje och sorg, motgång och framgång. Därför behöver vi nu dig på nytt och har valt att återuppta fjolårets succé#Blåhjärtat.

För #Blåhjärtat – #Tillsammans för evig överlevnad

Grundbulten i kampanjen är intäktsstapeln, swisha valfritt belopp till #Blåhjärtat så växer stapeln. Tillsammans med Villafamiljen så hoppas vi nå 1 miljon kronor. Vägen dit kommer bli tuff men vi är övertygade om att är det några som ska fixa det, då är det vi. Vi startar där vi slutade senast, på 664 345kr.

Vi kommer, tack vare våra partners, att lotta ut olika priser bland alla er som är med i kampanjen och priserna kommer kontinuerligt att presenteras här på hemsidan.

Mot miljonen 737 720

“Halsdukskampanjen” – #Tillsammans

Som ytterligare ett steg att nå en miljon så har vi tagit fram en halsduk i limited edition. Du som stödjer #Blåhjärtat med 500kr under perioden 29/9 – 31/10 kommer att få den här exklusiva halsduken “Tillsammans”. Halsduken finns endast i begränsat antal.

Märk din gåva med “Blåhjärtat halsduk” när du stöttar klubben med minst 500kr.

Halsduk blåhjärtat 737 720Fiktivt säsongskort 

Det finns flera olika sätt att stötta Villa Lidköping. Ett av dom är det efterfrågade och nu färska “fiktiva säsongskortet”. Ett säsongskort som till en början är helt fiktivt men som faktiskt kan ge dig möjlighet att se bandy i vinter.

Du som stödjer #Blåhjärtat med ett fiktivt säsongskort under säsongen 2020/2021 kommer få möjlighet att uppgradera till ett fysiskt säsongskort vid ett eventuellt publikinsläpp i större utsträckning (Exempelvis 1500-2000 personer tillåts på evenemanget). Man kommer då erbjudas att betala mellanskillnaden från det ”fiktiva säsongskortet” till ett ordinarie säsongskort och på så sätt uppgraderas (exempel, fiktivt säsongskort 1500:-, säsongskort vuxen 2260:-, mellanskillnaden blir då 760:-). Man kommer då ha förtur till de eventuella säsongskort som släpps framöver till livematcher med Villa Lidköping i Sparbanken Lidköping Arena innan de kan erbjudas på ”den öppna marknaden”.

Fem personer bland dom ”fiktiva” säsongskorten kommer att få följa med oss när vi tillsammans med herr- och damlaget äter en middag och firar efter säsongen.

Märk din gåva med “Blåhjärtat säsongskort” när du stöttar klubben.

Som ett bevis att ditt hjärta klappar blått så kommer du att få ett fysiskt säsongskort av kansliet (OBS! Kortet gäller under rådande publikrestrektioner (2020-10-01) ej som inträde på herr- och damlagets hemmamatcher. Befintliga säsongskortsinnehavare prioriteras först, därefter fiktiva säsongskortsinnehavare och sedan alla intressenter).

(Ta gärna en printscreen på ditt stöd och publicera i sociala medier med #Blåhjärtat #Tillsammans.)

Prioriteringsordning vid eventuella publikökningar:
1. Befintliga säsongskortsinnehavare
2. Fiktiva säsongskortsinnehavare
3. Övriga suppotrar

fiktivt säsongskort 737 720

BANNER MALL 3

Information angående återköp av säsongskort

Kopplat till regeringens senaste besked i publikfrågan (2020-09-29) erbjuder nu Villa Lidköping sina säsongskortsköpare möjlighet till återlösen av redan köpta säsongskort för säsongen 2020/2021.

Villa Lidköpings klubbdirektör Jonas Johansson om situationen:

Vi hoppas såklart att så många som möjligt väljer att behålla sina säsongskort och stöttar oss på detta sätt i en ekonomiskt mycket svår situation, men vi har respekt och förståelse för dem som av olika anledningar vill välja att återlösa sina kort.

Vår förhoppning är att man kommer fortsätta att lätta på publikrestriktionerna under säsongen och att vi då kan erbjuda alla säsongskortsinnehavare samt övriga intressenter att kunna komma på våra hemmamatcher i Sparbanken Lidköping Arena.

Vid en framtida möjlighet till insläpp på över 1000 personer ser vi att vi kan tillgodose alla dem som köpt säsongskort och dessa kommer då att släppas in och prioriteras först.

Just nu gläder vi oss oerhört över att vi förhoppningsvis snart skall få stöttning av delar av våra fans från läktaren igen, men vi längtar något oerhört efter fullsatta hus och att få vara tillsammans med ALLA våra fans!

Vi håller tummarna för att covid-19 snart är över!

 

Återköp kan göras på Villa Lidköpings kansli under perioden 1/10–15/10 2020, kansliet håller öppet måndag-torsdag kl.09:00-13:00. Om man har problem med ett fysiskt besök kan man bli hjälpt via att maila till, katarina.carlsson@vlbk.se.

Återköp efter den 15/10 kommer inte att erbjudas även om publikfrågan justeras uppåt eller nedåt igen efter detta datum.

 

Säsongskorten prioriteras vid publikinsläpp

Då mycket tyder på att den nya begränsningen innebär att endast 500 personer tillåts per match initialt, kommer vi prioritera alla dem som har säsongskort först. Hur en eventuell fördelning av matcherna kommer att se ut, och hur många som berörs, jobbar vi med utifrån det beslut som regeringen väntas fatta den 8 oktober och då ser vi också eventuella återköp som gjorts.

Efter detta kommer vi kommunicera ut vad som gäller hos just Villa Lidköping och för besök i Sparbanken Lidköping Arena på våra matcher.

Svenska Cupen

Som ett resultat av uppkommen situation innebär det också att det som tidigare kommunicerats om att Svenska Cupen ingår i Villa Lidköpings säsongskort, utgår. Svenska Cupen är en angelägenhet för samtliga åtta kvalificerade lag och därav kommer möjligheten till köp av biljetter finnas då alla skall ha möjlighet att följa sitt lag på plats.

Hur och i vilken form dessa biljetter skall säljas eller paketeras återkommer vi med efter regeringens beslut i publikfrågan.

Således gäller inte Villa Lidköpings säsongskort för entré på Svenska Cupen år 2020.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se