blå hjärta soarris

Över 250 000kr och 8500 fiktiva biljetter till bandyfinalen: “Gåshud”

Hjälp oss att slå nytt rekord på Studenternas – vi är över 8500 just nu tack vare er: “Jag får gåshud”

Vad sägs som Martin Johanssons signerade landslagströja? Ett säsongskort? Eller ett besök för fyra personer i herrlagets omklädningsrum med autografskrivning och bilder?

Vid 7 olika publikmål så lottar ut olika priser bland ALLA som stöttat kampanjen #Blåhjärtat mot vårt tidigare rekord på störst bortafölje till Studenternas IP och SM-finalen 2020. Just nu är vi 5204 personer som säkrat sin fiktiva finalbiljett och vi har alltså fått dela ut två priser (se priserna i bilden nedanför).

Den fiktiva entrén är 30kr men man är såklart välkommen att bidra med valfri summa, betalar man mer räknas det som flera personer och tillsammans kan vi slå vårt eget rekord.

-Det här är helt otroligt, man blir lika berörd varje gång man ser hur många som engagerar sig i vår klubb. Vi står inför många utmaningar de närmsta veckorna och månaderna, så vi behöver all den stöttning vi kan få, säger klubbdirektör Jonas “Sparris” Johansson.

Vi har räknat ihop det till totalt 510 000kr, makalöst?

-Jag får gåshud. Det är nu man känner hur fantastiskt det är att arbeta i en förening. Alla liksom sluter samman till en enda stor familj och samtidigt visar det vilken viktig roll vi har, lokalt framförallt, tillsammans så hjälper man klubben att överleva och delar likväl glädjestunder som oro och hopp. Vi har en viktig roll att fylla och skall stå för hopp och glädje även framåt,  tillsammans som EN förening kommer vi gå stärkta ur den här tuffa situationen.

Läs mer om första delen av kampanjen som drog in nästan 290 000kr >>

Bankgiro: 405-9648
Swish: 123 349 92 66
*Summorna i texten senast uppdaterad 21/3 10:14.

Köp din fiktiva entrébiljett till Bandyfinalen 2020 – var med och sätt nytt rekord via swish 123 349 92 66

7300

 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se