image00002 1

18 maj: då kan du förnya ditt säsongskort och medlemskort på kansliet

Från 1 maj har du som haft säsongskort kunnat förnya det via din mail – på måndag kan du förnya ditt kort via kansliet

Under första halvan av maj har Villa Lidköpings säsongskortsinnehavare kunnat förnya sin sitt- eller ståplats till kommande säsong. På måndag öppnar möjligheten till att förnya på plats via kansliet, för dig som inte har möjlighet via telefon eller dator.

Nya namn både på herr- och damsidan. Spelare som Christoffer Edlund och Erik Säfström i herrlaget samt Wilma Wachenfeldt och Sanna Gustafsson i damlaget. Det kommer bli en spännande säsong i Sparbanken Lidköping Arena och vill du vara med oss i Villafamiljen även nästa säsong så ska du förnya ditt säsongskort och medlemskap i klubben.


Förnya ditt säsongskort idag

Med ett säsongskort hos Villa Lidköping får du fri entré till: samtliga träningsmatcher, cupmatcher, seriematcher och slutspelsmatcher för både herr- och damlaget. Du som har ett säsongskort från 19/20 kan redan nu förnya det via webben eller i din telefon. Du som har ett säsongskort idag har fått en länk till din telefon där du kan förnya din sitt eller ståplats.

18 maj kan du förnya säsongskort (fysiskt)
Den 18 maj 2020 kommer du som har ett säsongskort från 19/20 att kunna förnya det via kansliet på tredje våning i Sparbanken Lidköping Arena. Du kommer även att kunna förnya ditt medlemskap i klubben och bli blåhjärtatmedlem.

1 juni startar nyförsäljningsperioden (digitalt & fysiskt)
Den 1 juni 2020 kommer du som vill köpa ett nytt säsongskort till säsongen 20/21 att kunna köpa det både digitalt och fysiskt på kansliet.

Klicka här för att bli medlem redan nu >>

 

Prisinformation:

Sittplats

Sektion B och C rad 3 och uppåt3.160:-
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 22.960:-

Ståplats

Vuxen:2.250:-
Pensionär:1.850:-
Ungdom 13-19 år:1.050:-

Medlemskap

Stödmedlemskap400:-
Familjemedlemskap995:-

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se