rsmöte

Information kring årsmötet 2020

Villa Lidköpings årsmöte kommer att livesändas till följd av covid-19

Villa Lidköpings styrelse beslutade på sitt senaste styrelsemöte den 27 april att genomföra årsmötet på planerat datum den 11 juni kl. 18.00

På grund av gällande läge kring Covid-19 kommer formen dock inte bli den vanliga utan årsmötet kommer att ske via ett ombudsförfarande där inga förutom ombud och styrelse deltar. Supporterklubben utser ett ombud dit medlemmarna kan meddela sina synpunkter som ombudet sedan förmedlar till ordföranden som leder mötet.

De som är invalda medlemmar i 1934 utser ett ombud dit medlemmarna kan meddela sina synpunkter som ombudet sedan förmedlar till ordföranden som leder mötet. Övriga medlemmar har valberedningen, Anders Fredriksson, Lena Lannerås, Anders Ahlén och Johan Lindén, som ombud.

Mötet kommer att ske i Restaurang 1934 och kommer att sändas via kommunikationsprogrammet Teams och livesändning på Villa Lidköpings youtube-kanal samt www.vlbk.se.

Dagordning till årsmötet och övriga handlingar förutom årsredovisning skickas ut tre veckor innan mötet tillsammans med valberedningens förslag till val. Årsredovisningen kommer att vara tillgänglig den 9 juni och kommer att finnas hos ombud och på kansliet.

Vi återkommer med besked om vilka som blir ombud för Supporterklubben och restaurangbolaget samt kontaktuppgifter till alla ombud.

OBS! Endast ombud och styrelse tillåts på grund av Covid-19 att fysiskt delta i mötet. Övriga får följa åsmötet på webben.

Rogher Selmosson, ordf Villa Lidköping BK


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se