IMG 8483

Högt intresse när säsongskortsinnehavare kunde förnya sina platser

Villasupportarna var på hugget när det var dags att förnya säsongs- och medlemskorten: ”Oerhört fint med så många blåa hjärtan”

På måndagen öppnades möjligheten att förnya säsongs- och medlemskort på Villa Lidköpings kansli och det var en lång kö med bandylängtande supportrar stod redo att förnya säsongskorten.

-Jag har haft samma sittplats sedan arenan byggdes och den släpper jag aldrig. Nu ska jag förnya den platsen igen och sedan är jag redo för säsongen 20/21, säger en av säsongskortsinnehavarna i kön.

Under första halvan av maj månad har samtliga säsongskortsinnehavare från säsongen 2019/20 haft förturen att förnya sitt säsongskort, digitalt, via webben. När klubben under måndagen öppnade upp möjligheten att förnya det fysiska kortet så var det kö redan från det att kansliet öppnade till strax innan lunchtid.

-Man blir lika imponerad, stolt och glad varje gång vid den här tiden på året. Vi startar alltid med att våra tidigare säsongskortsinnehavare får förnya under maj månad och gång på gång så är det köbildning till kansliet. Det är oerhört fint med så många blåa hjärtan. Vi är ödmjukt tacksamma och hoppas även på att så många som möjligt bli medlemmar i klubben, det är viktigt för verksamhetens fortsatta arbete, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier- och webbansvarig.

Möjligheten att förnya sitt säsongskort på kansliet pågår fram till den 28/5 men på webben har man fram till den 31/5. Den 1/6 öppnas nyförsäljningsperioden och då blir samtliga sittplatser, som inte förnyats, tillgängliga till försäljning.

IMG 8467

Kön ringlade sig från tredje till andra våning i Sparbanken Lidköping Arena.

Klicka här för att bli medlem i Villa Lidköping >>

Prisinformation:

Sittplats

Sektion B och C rad 3 och uppåt3.160:-
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 22.960:-

Ståplats

Vuxen:2.250:-
Pensionär:1.850:-
Ungdom 13-19 år:1.050:-

Medlemskap

Stödmedlemskap400:-
Familjemedlemskap995:-

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln