IMG 8508

Villa Lidköping erbjuder hemskickat säsongskort under rådande omständigheter

Villa Lidköpings erbjuder hemskickat säsongskort med tillhörande faktura: ”Extra viktigt att vi kan hjälpa alla målgrupper i denna period”

Har du ett säsongskort som du vill förnya men är i riskgruppen? Du kanske inte vill eller får gå ut i samma utsträckning som vanligt? Eller inte möjlighet att besöka kansliet under kansliets öppettider? – Vi erbjuder nu ett hemskickat brev med både säsongskortet och tillhörande faktura.

Under coronapandemin så är det tydliga restriktioner från folkhälsomyndigheten som säger att vissa målgrupper ska stanna hemma, man ska också stanna hemma om man känner sig sjuk och det här ska givetvis inte stoppa våra säsongskortsinnehavare från att förnya sitt säsongskort innan sista maj.

Villa Lidköping erbjuder nu dig som inte har möjlighet att ta dig till kansliet i Sparbanken Lidköping Arena, att skicka ett mail eller ringa till oss för att bekräfta din förnyelse av din plats.

Kansliet kommer i sin tur då att skicka ett brev med säsongskortet och en tillhörande faktura.

-Det är extra viktigt att vi kan hjälpa alla målgrupper i denna period. Ingen ska missa sin möjlighet att säkra sin plats till säsongen 20/21 och vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dom som har en besvärligare vardag, säger Jonas ”Sparris” Johansson, klubbdirektör Villa Lidköping.  

Skicka ett mail med namn, plats och vilken adress du vill att vi skickar ditt säsongskort, till: katarina.carlsson@vlbk.se eller ring 070-694 61 46.

Den här möjligheten är öppen fram till den 28 maj.

Klicka här för att bli medlem i Villa Lidköping >>

Prisinformation:

Sittplats

Sektion B och C rad 3 och uppåt3.160:-
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 22.960:-

Ståplats

Vuxen:2.250:-
Pensionär:1.850:-
Ungdom 13-19 år:1.050:-

Medlemskap

Stödmedlemskap400:-
Familjemedlemskap995:-

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se