löken

Sommarbandyskolan: Villa Lidköping arrangerar bara en lägervecka

För första gången sedan starten av Villa Lidköpings sommarbandyskola så tvingas man nu ställa in en av lägerveckorna: “Främsta anledningen till detta är att våra norska elever avråds resa till Sverige via norska UD”

Under månadsskiftet juli och augusti skulle Villa Lidköping arrangerat sina två sommarbandylägerveckor. Nu kommer man bara att arrangera en av veckorna då majoriteten av våra norska vänner avråds resa till Sverige, till följd av covid-19.

Resultatet av detta blir tyvärr att den planerade lägerveckan som skulle varit v.32, kommer att ställas in.

– Främsta anledningen till detta är att våra norska elever avråds resa till Sverige via norska UD. Av de elever som då finns kvar denna vecka återstod 33st, dessa skall delas upp i fem olika grupper, vilket naturligtvis blir allt för dåligt för såväl deltagare som arrangör. Vi är givetivs hemskt ledsna för detta och förstår allas besvikelse och frustration, säger Jonas “Sparris” Johansson, klubbdirektör.

Vad har Villa Lidköping gjort för dom som bokat V.32?

– Eftersom V.31 kommer att arrangeras som planerat så har vi erbjudit en flytt till den veckan. För dom som inte har möjlighet att byta vecka så kommer vi givetvis att betala tillbaka anmälningsavgiften med hopp om att få se dom här igen nästa sommar, svarar Jonas.

Viktiga lägerförändringar:

  • Du som är sjuk eller förkyld kan tyvärr ej komma, det är viktigt att ALLA respekterar detta.
  • Vi måste hålla grupperna mer åtskilda såväl på vårt boende som i matsalar och omklädningsrum, vill någon bo hemma eller med föräldrar på annat boende kommer detta tillåtas i år, dock måste detta meddelas per mail innan skolan startar på;sommarbandyskolan@vlbk.se
  • Handhygien är A och O, tänk på att tvätta dina händer ofta!
  • Den som blir sjuk måste dessvärre direkt lämna skolan för hemresa, även om symptomen är små tar vi inga risker detta år, för ALLAS säkerhet!
  • Vår planerade resa på onsdagen till Skara Sommarland uteblir tyvärr då dem valt att inte öppna parken denna sommar efter att den Svenska regeringen satt stopp. Vi kommer göra något annat denna kväll och arbetar på lösningar!
  • Föräldrainformationen på lördagen kommer att genomföras i grupper om max.50 deltagare per grupp.
  • All information som kan tänkas behövas finns på vår hemsida klicka på länken bredvid, www.vlbksommarbandyskolan.wordpress.com/bokning
  • Då vi måste minimera antalet personer i vår arena kan vi tyvärr i nuläget inte erbjuda föräldrar möjlighet att följa sina barn från läktaren eller vistas i arenan annat än vid hämtning och lämning.
  • Vid incheckningen kommer vi endast släppa in ett visst antal åt gången för att hålla avståndet mellan varandra.
  • Det kan med kort varsel ske förändringar utifrån de riktlinjer som finns för att anpassa lägret så att allas säkerhet kommer i första hand.

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se