blåhjartat kampnj

#Blåhjärtat – kampanjen fortsätter

BANNER MALL 3

Succén från i vintras fortsätter – nu med flera aktiviteter under hela säsongen 

När Villa Lidköping behövde alla sina blåa hjärtan så fanns ni där, och det vill vi upprikigt tacka för. Du som läser det här tillhör med största sannolikhet någon av alla fantastiska människor med ett stort blått hjärta.

Fiktiv match- och finalbiljett. Korv med bröd från TV-soffan eller ett #Blåhjärtatmedlemskap. Ni har visat oss och resten av idrottssverige att om man bara vill och sluter upp som en familj så är allt möjligt. Det stöd vi sett under denna svåra period har varit helt otroligt. Tack!

Årets säsong kommer att bli annorlunda för alla, men tillsammans kan vi vända det negativa till något positivt. Du och resten av Villafamiljen är helt avgörande för oss. Med er glädje, ert engagemang och er framåtanda så bygger vi en förening som för alltid ska överleva. Som för alltid ska kategoriseras som bandyns bästa. Det är ni som skapar den fantastiska inramningen och utan vår publik så försvinner inte bara den unika stämningen, utan även stora intäkter som är otroligt viktiga för att Villa Lidköping BK. Dels för att vi ska utvecklas och sportsligt kunna konkurrera om nya guld men också för att vi ska kunna bedriva en ungdomsverksamhet som idag är världens största.

Villa Lidköping har förståelse för att coronapandemin har påverkat dig på många olika sätt och vi har full respekt för att olika förutsättningar råder för olika människor.

Att vi tvingas starta Elitserien utan full publikkapacitet påverkar klubben hårt ekonomiskt, då vi tillsammans med er har byggt ett arrangemang som är så mycket mer än bara bandy. För oss är det en mötesplats, en knytpunkt, en plats där vi kan dela glädje och sorg, motgång och framgång. Därför behöver vi nu dig på nytt och har valt att återuppta fjolårets succé#Blåhjärtat.

För #Blåhjärtat – #Tillsammans för evig överlevnad

Grundbulten i kampanjen är intäktsstapeln, swisha valfritt belopp till #Blåhjärtat så växer stapeln. Tillsammans med Villafamiljen så hoppas vi nå 1 miljon kronor. Vägen dit kommer bli tuff men vi är övertygade om att är det några som ska fixa det, då är det vi. Vi startar där vi slutade senast, på 664 345kr.

Vi kommer, tack vare våra partners, att lotta ut olika priser bland alla er som är med i kampanjen och priserna kommer kontinuerligt att presenteras här på hemsidan.

(Ta gärna en printscreen på ditt stöd och publicera i sociala medier med #Blåhjärtat #Tillsammans.)

Mot miljonen 750 000

“Halsdukskampanjen” – #Tillsammans

Som ytterligare ett steg att nå en miljon så har vi tagit fram en halsduk i limited edition. Du som stödjer #Blåhjärtat med 500kr under perioden 29/9 – 31/10 kommer att få den här exklusiva halsduken “Tillsammans”. Halsduken finns endast i begränsat antal.

Märk din gåva med “Blåhjärtat halsduk” när du stöttar klubben med minst 500kr.

(Ta gärna en printscreen på ditt stöd och publicera i sociala medier med #Blåhjärtat #Tillsammans.)

Halsduk blåhjärtat 750 000

Fiktivt säsongskort 

Det finns flera olika sätt att stötta Villa Lidköping. Ett av dom är det efterfrågade och nu färska “fiktiva säsongskortet”. Ett säsongskort som alltså är helt fiktivt men som betyder något enormt för klubben. Du som stödjer #Blåhjärtat med ett fiktivt säsongskort under säsongen 2020/2021 kommer att vara med i en utlottning. Fem personer kommer att få följa med oss när vi tillsammans med herr- och damlaget äter en middag och skålar.

Märk din gåva med “Blåhjärtat säsongskort” när du stöttar klubben. Kostnaden är 1500kr. Som ett bevis att ditt hjärta klappar blått så kommer du att få ett fysiskt säsongskort av kansliet (OBS! Kortet gäller ej som inträde på herr- och damlagets hemmamatcher).

(Ta gärna en printscreen på ditt stöd och publicera i sociala medier med #Blåhjärtat #Tillsammans.)

fiktivt säsongskort 750 000

BANNER MALL 3


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se