FAB9265

Information angående återköp av säsongskort

BANNER MALL 3

Villa Lidköping erbjuder återköp av säsongskort: ”Vi har en ekonomiskt mycket svår situation”

Kopplat till regeringens senaste besked i publikfrågan (2020-09-29) erbjuder nu Villa Lidköping sina säsongskortsköpare möjlighet till återlösen av redan köpta säsongskort för säsongen 2020/2021.

Villa Lidköpings klubbdirektör Jonas Johansson om situationen:

Vi hoppas såklart att så många som möjligt väljer att behålla sina säsongskort och stöttar oss på detta sätt i en ekonomiskt mycket svår situation, men vi har respekt och förståelse för dem som av olika anledningar vill välja att återlösa sina kort.

Vår förhoppning är att man kommer fortsätta att lätta på publikrestriktionerna under säsongen och att vi då kan erbjuda alla säsongskortsinnehavare samt övriga intressenter att kunna komma på våra hemmamatcher i Sparbanken Lidköping Arena.

Vid en framtida möjlighet till insläpp på över 1000 personer ser vi att vi kan tillgodose alla dem som köpt säsongskort och dessa kommer då att släppas in och prioriteras först.

Just nu gläder vi oss oerhört över att vi förhoppningsvis snart skall få stöttning av delar av våra fans från läktaren igen, men vi längtar något oerhört efter fullsatta hus och att få vara tillsammans med ALLA våra fans!

Vi håller tummarna för att covid-19 snart är över!

 

Återköp kan göras på Villa Lidköpings kansli under perioden 1/10–15/10 2020, kansliet håller öppet måndag-torsdag kl.09:00-13:00. Om man har problem med ett fysiskt besök kan man bli hjälpt via att maila till, katarina.carlsson@vlbk.se.

Återköp efter den 15/10 kommer inte att erbjudas även om publikfrågan justeras uppåt eller nedåt igen efter detta datum.

 

Säsongskorten prioriteras vid publikinsläpp

Då mycket tyder på att den nya begränsningen innebär att endast 500 personer tillåts per match initialt, kommer vi prioritera alla dem som har säsongskort först. Hur en eventuell fördelning av matcherna kommer att se ut, och hur många som berörs, jobbar vi med utifrån det beslut som regeringen väntas fatta den 8 oktober och då ser vi också eventuella återköp som gjorts.

Efter detta kommer vi kommunicera ut vad som gäller hos just Villa Lidköping och för besök i Sparbanken Lidköping Arena på våra matcher.

Svenska Cupen

Som ett resultat av uppkommen situation innebär det också att det som tidigare kommunicerats om att Svenska Cupen ingår i Villa Lidköpings säsongskort, utgår. Svenska Cupen är en angelägenhet för samtliga åtta kvalificerade lag och därav kommer möjligheten till köp av biljetter finnas då alla skall ha möjlighet att följa sitt lag på plats.

Hur och i vilken form dessa biljetter skall säljas eller paketeras återkommer vi med efter regeringens beslut i publikfrågan.

Således gäller inte Villa Lidköpings säsongskort för entré på Svenska Cupen år 2020.

BANNER MALL 3


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

 

Dela artikeln