score

Villa Lidköping digitaliserar sitt partnernätverk – skriver avtal med Never Offside

Villa Lidköping digitaliserar sitt partnernätverk: “Upplever en allt större efterfrågan av ökad affärsnytta”

Villa Lidköping har skrivit ett samarbets-avtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score med syftet att öka affärsnyttan för sina partners. Det snöpliga slutet på fjolårets säsong gjorde beslutet att göra en investering för sina partners lätt.  

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT och Sporträttighetsbranschen arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

Vi är jätteglada för förtroendet ifrån Villa Lidköping, en välskött och klassisk klubb i Elitserien, och ser verkligen fram emot att få utveckla klubbens erbjudande och kommunikation gentemot sina partners. Effekterna av Corona har visat hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt Villa Lidköping, nu tar initiativ för att göra det, säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna av Never Offside.   

Appen kommer att introduceras för partners i samband med en partnerträff i början av säsongen och därefter sätter arbetet igång för att alla partners skall ha sin information och erbjudanden klara på så kort tid som möjligt. Utöver bättre förutsättningar för partners att räkna hem sin investering så får klubben genom Score en ny exklusiv kommunikations- och administrationskanal.

– Vi upplever en allt större efterfrågan av ökad affärsnytta. Med Score som plattform tar vi ett steg i rätt riktning och förhoppningen är att skapa affärer mellan våra partners, säger Jakob Kaufmann, marknadsansvarig i Villa Lidköping.

Om Never Offside

Never offside är ett bolag baserat i Stockholm som erbjuder ett mobilt kommunikationsverktyg, Score, till rättighetsinnehavare, som kan bli dess klubb- eller partner-app. Appens syfte är att öka affärsnyttan samt förbättra och effektivisera kommunikationen mellan rättighetsinnehavaren, partners och supportrar. Never offside sitter i Stockholm och är grundat av personer med bakgrund inom IT och Sporträttighetsbranschen.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se