vlbk sportbladet

Säkra grundseriekortet på Sportbladet och stöd Villa Lidköping

Fredagen den 13 november startar Elitserien för herrar – samtliga matcher sänds på Sportbladet och du kan nu säkra alla matcher och samtidigt stötta klubben

På Sportbladet Play kan du se samtliga matcher från grundserien i världens bästa bandyliga, med start 13 november. Dessutom ingår flera matcher i damernas Elitserie under säsongen. Villa Lidköping startar Elitserien herr mot Edsbyn den 13 november och damlaget startar mot KS Bandy (speldatum ej fastställt pga coronarestrektioner).

Du som Villasupporter kan nu se samtliga matcher samtidigt som du visar ditt stöd till klubben. Genom att du köper ett grundseriekort för 1299 kronor så går 100kr oavkortat till Villa Lidköping. Man kan också köpa en enskild match. Då är priset 139 kronor. Rättigheten är endast tillgänglig i Sverige.

Du som köper Grundseriekortet och kopplar Villa Lidköping som favoritklubb kommer ändå att få tillgång till samtliga klubbarnas matcher.

BANNER MALL sport
(Klicka på bannern ovan för att komma direkt till grundseriekortet)


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln