Bild blåhjärtat

Blåhjärtat Auktion – slutspurt och nya auktioner

Succén från i vintras fortsätter – nu med flera aktiviteter under hela säsongen och näst på tur är Blåhjärtat Auktion

När Villa Lidköping behövde alla sina blåa hjärtan så fanns ni där, och det vill vi upprikigt tacka för. Du som läser det här tillhör med största sannolikhet någon av alla fantastiska människor med ett stort blått hjärta.

I skrivande stund har vi tillsammans, sedan 1 oktober, samlat in över 100 000:- och summerar man det med fjolårets insamling så landar vi på 782 923:-. Nästa steg på vägen mot det uppsatta målet på 1 miljon, är Blåhjärtat-Auktion. Du som privatperson eller företag kan nu buda på flera roliga och spännande auktioner. Allt från privatträningar med spelare och årsförbrukning av ägg till nya skridskor av Petter Björling och Martin Andreasson. 

Auktionen kommer att äga rum på Tradera och kommer att pågå fram till årsskiftet. Nya auktioner kommer att fyllas på med jämna mellanrum och varje enskild auktion kan variera i tid, men kommer inte vara längre än i totalt 14 dagar.

Pågående auktioner ———————————————————————————————————————————————————————-

För att komma till din favoritauktion så klickar du bara på bilderna nedanför.

banner lunchkort 2

banner lunchkort 1

BANNER

martin andreasson

BANNER MALL

BANNER MALL mk

banner mall felix

BANNER MALL johan

banner lunchkort

BANNER MALL jeppe

BANNER MALL svenler

BANNER MALL edlund

BANNER MALL 1

BANNER MALL 2

BANNER MALL 3


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se