FAB3604 1

Så stärker Villa Lidköping sin digitala upplevelse – startar livestudio på matchdag

Villa Lidköping satsar på den digitala upplevelsen  – startar livestudio på matchdag: ”Nu tar vi nästa kliv”

När publiken inte kan ta sig till Sparbanken Lidköping Arena kommer Villa Lidköping att satsa hårdare på den digitala upplevelsen. Startar nu livestudio innan varje herrmatch på hemmaplan.

Förutom att man, som tidigare annonserat, valt att säkerställa så samtliga dam, herr och juniormatcher visas från Sparbanken Lidköping Arena, så kommer nu nästa efterlängtade nyhet. En livestudio, en timme innan match, på klubbens youtubekanal.

-Äntligen, vi startade redan under fjolårets säsong med en inspelad slutspelsstudio efter varje slutspelsmatch. Nu tar vi nästa kliv och det är med stor glädje vi kan meddela att vi startar upp det vi valt att kalla för #VLBKLIVE, en livestudio med gäster innan varje hemmamatch. Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till Lidköpings Ljud & Ljus som i och med ett tätt samarbete med klubben, gör det här möjligt, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier- och webbansvarig.

#VLBKLIVE kommer att sändas live på Villa Lidköpings youtubekanal, en timme innan varje herrmatch.

Studion kommer att byggas på en extern gäst, analyser, intervjuer från bland annat veckans träningar och vi får alltid besök av en representant från hemmalaget och bortalaget. Exempelvis lagens båda tränare. Vi kommer även att presentera laguppställningen och diskutera kring den.

I det första avsnittet av #VLBKLIVE får vi besök av Villa Lidköpings klubbdirektör Jonas ”Sparris” Johansson som kommer att diskutera ekonomin och dess koppling till coronaviruset. Vi kommer även att snacka upp matchens med Villa Lidköpings och IFK Motalas tränare.

Sändningen startar 18.00 och du kommer att kunna ställa frågor till gästerna, direkt i sändningen.

livesänd vlbk live

”Stärker den digitala upplevelsen”

Förutom livestudion inför hemmamatcherna så kommer Villa Lidköping bjuda på:

Ett digitalt matchmagasin.
Klassiska Villamagasinet blir nu helt digitalt och förutom intervjuer i text och videoform så kommer man alltid kunna se laguppställningar och läsa matchreferat.

Digital entréhall.
När vår fantastiska publik inte får besöka vår mysiga entréhall så får vi ta entréhallen till er. Vi har därför byggt upp en digital entréhall på www.vlbk.se – här kommer du att kunna snurra på ett lyckohjul som genererar fina priser från partners och klubben, du kommer att få ta del av ”Matchens vara”, se laguppställningen och ta del av #VLBKLIVE.

Den digitala entréhallen öppnas på matchdag och stängs en timme efter matchen.

Sändning av alla herr- dam och juniormatcher.
Elitserien Herr kommer gå att följa i sin helhet på Sportbladet Play, där kommer även ett flertal matcher av damernas Elitserie att sändas. I övrigt så kommer Bandypuls att sända några dam- och juniormatcher. Dom matcherna som inte sänds av Sportbladet Play eller Bandypuls, kommer Villa Lidköping att sända i egen regi via bandyplay.se Allt för att säkerställa full bevakning från alla matcher i Sparbanken Lidköping Arena.

Liverapportering och matchuppdatering.
I Villa Lidköpings sociala medier kan du alltid följa det senaste från våra seniormatcher. Allt från laguppställningar, matchrapportering till intervjuer och analyser. På Villa Lidköpings twitterkonto: /vlbklive – får du alltid liverapportering direkt från seniormatcherna.

► Följ Villa Lidköping på Facebook
► Följ Villa Lidköping på Twitter
► Följ Villa Lidköping på Instagram
► Följ Villa Lidköping på Youtube
► Följ Villa Lidköping på Linkedin
► Följ Villa Lidköping på Snapchat

Digitalt stöd från TV-Soffan
Årets säsong kommer att bli annorlunda för alla, men tillsammans kan vi vända det negativa till något positivt. Du och resten av Villafamiljen är helt avgörande för oss. Med er glädje, ert engagemang och er framåtanda så bygger vi en förening som för alltid ska överleva. Som för alltid ska kategoriseras som bandyns bästa. Det är ni som skapar den fantastiska inramningen och utan vår publik så försvinner inte bara den unika stämningen, utan även stora intäkter som är otroligt viktiga för att Villa Lidköping BK. Dels för att vi ska utvecklas och sportsligt kunna konkurrera om nya guld men också för att vi ska kunna bedriva en ungdomsverksamhet som idag är världens största.

Ni har tillsammans samlat in över 800 000: -, vilket är makalöst bra. Tack!

Här summerar vi de olika sätten att fortsätta stötta Villa Lidköping från TV-Soffan:

►  Swisha valfritt belopp till #Blåhjärtat och tävla om priser upp till 1 000 000kr
#Målslanten (Swisha valfritt belopp per Villamål som görs i #Elitserien)
Fiktiv matchbiljett (För varje 50 SEK du swishar ges du nu möjligheten att tävla om unika priser, samtidigt som du bidrar till att hjälpa klubben under tiden då våra bandyläktare står tomma)
#Blåhjärtat-auktion (Du som privatperson eller företag kan nu buda på flera roliga och spännande auktioner, ända fram till årsskitet. Allt från privatträningar med spelare och årsförbrukning av ägg till nya skridskor av Petter Björling och Martin Andreasson).

-Vi har arbetat hårt under en längre tid för att kunna erbjuda en stark digital upplevelse för våra supportrar. Det är viktigt oss att dom känner sig delaktiga i det vi gör för det är vi tillsammans som vänder på den är tuffa vardagen vi lever i, säger Rasmus.

► Läs mer om #Blåhjärtat här 
Här är Villa Lidköpings swishnummer: 123 349 92 66 (Du kan också scann QR-koden nedan).

fiktiv matchbiljett


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se