IMG 3278

Så kan du stötta Villa Lidköping från TV-soffan i vinter

Fiktiv matchbiljett? Auktion? Eller varför inte målslanten? – Villa Lidköping summerar sätten att stötta klubben i vinter

Årets säsong kommer att bli annorlunda för alla, men tillsammans kan vi vända det negativa till något positivt. Du och resten av Villafamiljen är helt avgörande för oss. Med er glädje, ert engagemang och er framåtanda så bygger vi en förening som för alltid ska överleva. Som för alltid ska kategoriseras som bandyns bästa.

Det är ni som skapar den fantastiska inramningen och utan vår publik så försvinner inte bara den unika stämningen, utan även stora intäkter som är otroligt viktiga för att Villa Lidköping BK. Dels för att vi ska utvecklas och sportsligt kunna konkurrera om nya guld men också för att vi ska kunna bedriva en ungdomsverksamhet som idag är världens största.

Villa Lidköping vill bara börja med att rikta ett stort tack till alla er som varit med och stöttat klubben under den den tuffa vardagen vi och ni, lever i. Tack till er som swishat ett belopp, blivit medlem, behållt säsongskortet, köpt ett fiktivt säsongskort, budat och budar på #Blåhjärtat-auktion, säkrat upp vår unika halsduk eller köpt grundseriekortet hos Sportbladet som i sin tur genererar 100kr tillbaka till klubben.

När vi nu ska klara oss utan vår bandypubik så hoppas vi att ni vill vara med oss från TV-Soffan. Här summerar vi de olika sätten att fortsätta stötta Villa Lidköping från TV-Soffan:

►  Swisha valfritt belopp till #Blåhjärtat och tävla om priser upp till 1 000 000kr
► #Målslanten (Swisha valfritt belopp per Villamål som görs i #Elitserien)
 Fiktiv matchbiljett (För varje 50 SEK du swishar ges du nu möjligheten att tävla om unika priser, samtidigt som du bidrar till att hjälpa klubben under tiden då våra bandyläktare står tomma)
► #Blåhjärtat-auktion (Du som privatperson eller företag kan nu buda på flera roliga och spännande auktioner, ända fram till årsskitet. Allt från privatträningar med spelare och årsförbrukning av ägg till nya skridskor av Petter Björling och Martin Andreasson).
► 100/0-lotten: (Varje lott kostar 20kr och lotterna säljs via swish 123 349 92 66)

► Läs mer om #Blåhjärtat här 
Här är Villa Lidköpings swishnummer: 123 349 92 66 (Du kan också scann QR-koden nedan).

fiktiv matchbiljett

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln