Erik med fam på g till torget FAB7719 1

Villamagasinet är nu digitalt – läs vårt digitala matchmagasin här

Klassiska Villamagasinet blir nu helt digitalt och förutom intervjuer i text och videoform så kommer man alltid kunna se laguppställningar och läsa matchreferat

Idag spelas det dubbla hemmapremiärer i Sparbanken Lidköping Arena. Damlaget tar emot Skirö och herrarna ställs mot IFK Motala – ladda upp inför matchen med säsongens Villamagasin

I årets upplaga av Villamagsinet får du följa med hem till våra nyförvärv, du kan ta del av laguppställningarna till varje enskild match, läsa ett egetskrivet brev från vår ordförande och mycket mer. Vi har arbetat fram 21 sidor med det senaste innhållet kring Villa Lidköping.

-Vi har under en längre tid haft planer för att göra ett digitalt magasin och nu är vi äntligen där. Förutom att det passar perfekt i den coronavardag vi lever i så finns det även andra bra aspekter. Vi kan exempelvis ändra i magasinet, kontinuerligt under säsongen. Det gör att vi kan presentera laguppställningar till varje match, summera matchresultat och lägga till nya reportage. Magasinet är också klickbart, vilket gör att vi kan länka från alla bilder och texter, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier och webbansvarig.

BANNER MALL 3


 

Dela artikeln