FAB5007

Nulägesanalys angående covidläget i Villa Lidköping BK


 

Villa Lidköpings spelare och ledare, liksom alla andra medborgare skall följa de riktlinjer som kommer från regeringshåll och FHM.

Utöver detta regleras de via vårt förbund och Covid-gruppens arbete och riktlinjer för elitspelare i Svensk Bandy. Vi som förening kan bara delge vilka regelverk som gäller för vår verksamhet, vad det gäller deras ev. övriga arbete hos andra arbetsgivare, så är det de regelverk som dem ev. har som gäller.

Alla våra spelare och ledare har självfallet också ett egenansvar att ta precis som övriga medborgare i vårt samhälle.

Gällande det covid-utbrott som nu varit i vår herrtrupp finns listor med dokumentation på varje individ från dag till dag, från första symptom till provtagningsdatum och provsvar samt ev. symptom.

Löpande under denna period har covid-gruppens läkare delgivit hur varje individ skall hanteras.

Dessa uppgifter är precis som all övrig dokumentation gällande sjukvård självfallet sekretessbelagd som skydd för varje individ.

Villa Lidköping har under perioden på uppdrag från covid-gruppen ställt in all verksamhet för denna grupp samt tills vi åter fick ok att starta upp igen.

När vi nu omstartar vår verksamhet har samtliga utan symptom och som testats negativt fått ”grönt ljus” att träna och spela, detta gäller även de som har testat positivt men varit symptomfria i rätt antal dagar för att benämnas som friskförklarade.

Jonas Johansson
Klubbdirektör
Villa Lidköping BK


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

 

Dela artikeln