digtala hälsning

Var med i den digitala busshälsningen på resan mot SM-finalen – publicera din egen hälsning i sociala medier

Den digitala busshälsningen  – en klassiker som nu blir digital: ”Vi vill återigen se ett blått hav i sociala medier”

En klassiker när något av våra lag åker till en SM-final är att våra fantastiska supportrar vinkar av bussen från Sparbanken Lidköping Arena och en bra bit längs vägen. Nu vill vi göra samma sak, fast i sociala meder.

– Damlaget fick flera fina hälsningar i sociala medier och det resulterade ju i ett guld så vi hoppas på en repris idag, vi vill återigen se ett blått hav i sociala medier, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier/webbansvarig.

Finalbussen lämar Sparbanken Lidköping Arena runt 14.00/14.30 och det vi vill är helt enkelt att man tar en bild eller spelar in en videohälsning med sin mobil som man sedan publicerar i sina sociala medier under hashtagen, #enkelskablidubbel. Det går även bra att skicka bilden/videon till oss.

Att tänka på om du publicerar på Instagram, ha en olåst profil och tagga vlbk_officiella. Oavsett plattform använd alltid #nittonskablitjugo.

#enkelskablidubbel #vlbk | Vill du skicka in din video? Maila: rasmus.abrahamsson@vlbk.se


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se