P1156545

Då kan du förnya ditt säsongskort och medlemskap

Då kan du säkra ditt säsongskort och medlemskap inför säsongen 21/22 – här är datumen att hålla koll på

När kan man förnya sin sittplats i Sparbanken Lidköping Arena? När startar ny försäljningsperioden? Hur och när blir man medlem i Villa Lidköping till kommande säsong? – Frågarna är många och här kommer svaren.

Säsongen 2020/21 blev den bästa säsongen i klubbens historia, sportsligt sett. Men det stora minuset var coronaviruset och tomma arenor. Det hoppas vi slippa den här säsongen. Under Silly Season har klubben tappat tre herrspelare och fyllt på med två nya juniorer. På damsidan är spelartruppen intakt men Andreas Ingermarsson axlar rollen som huvudtränare istället för Christer Andersson.

Till säsongen som gick fick vi in nya spännande namn som ni tyvärr inte har fått följa från läktarhåll. Spelare som Erik Säfström, Christoffer Edlund, Sanna Gustafsson och Moa Friman.


Datum för säsongskort

Med ett säsongskort hos Villa Lidköping får du fri entré till: samtliga träningsmatcher, cupmatcher, seriematcher och slutspelsmatcher för både herr- och damlaget. Elitserien herr är den här säsongen två lag mer och du får alltså två extra hemmamatcher i grundserien, i ditt säsongskort. Nyhet för den här säsongen är att du som köper eller förnyar ditt säsongskort kommer få ett medlemskap i Villa Lidköping på köpet.

Förnya digitalt 
1. Klicka på länken: https://vlbk.ebiljett.nu/
2. Logga in med din mailadress och lösenord (har du glömt av ditt lösenord så kan du enkelt återställa det via knappen glömt lösenord)
3. Klicka på “reservationer”i det högra hörnet och förnya sedan ditt säsongskort via “hämta reservation”

2 augusti kan du förnya säsongskort (fysiskt)
Den 2 augusti 2021 kommer du som har ett säsongskort från 20/21 att kunna förnya det via kansliet på tredje våning i Sparbanken Lidköping Arena. Förnyelseperioden slutar 31/8.

6 september startar nyförsäljningsperioden (digitalt & fysiskt)
Den 6 september 2021 kommer du som vill köpa ett nytt säsongskort till säsongen 21/22 att kunna köpa det både digitalt och fysiskt på kansliet.

Datum för medlemskap

Under vecka 31, 2021, kommer vi att presentera ett medlemskap som innehåller förmåner, rabatter, matchbiljetter och fri mat i samband med en match (Medlemskapet kommer du att kunna teckna digitalt och fysiskt på kansliet). Nyhet för den här säsongen är att du som köper eller förnyar ditt säsongskort kommer få ett medlemskap på köpet.

Prisinformation:

Sittplats

Sektion B och C rad 3 och uppåt 3.260:-
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 2 3.060:-

Ståplats

Vuxen: 2.360:-
Pensionär: 1.960:-
Ungdom 13-19 år: 1.160:-

Medlemskap

Stödmedlemskap 400:-
Familjemedlemskap 995:-
Ständigt medlemskap 8000:-

* Nyhet är det ständiga medlemskapet som sträcker sig över en livstid. Förutom de vanliga medlemsrabatterna så får man erbjudande om att stå omnämnd på hemsidan under fliken “ständigt medlemmar”, stå med på en tavla i Villa Lidköpings klubblokal med en graverad guldplakett där namnet på medlemmen delges, ett medlemskort i metall med ingraverat namn.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se