FAB2966

Över 1400 sålda säsongskort – var med oss när vi återförenas

1405 personer har köpt säsongskort till en nu historisk säsong – en säsong där vi alla äntligen får återförenas på läktaren 

Två lag som vann SM-guld i våras, spelare och ledare som ska hyllas efter avslutade karriärer, nyförvärv från i fjol som inte fått uppleva hur det är att spela med Sveriges bästa bandypublik i ryggen. Nu ska vi tillsammans göra säsongen 2021/2022 till en oförglömlig säsong.

Regeringen och folkhälsomyndigheten har tidigare meddelat att den 29 september kliver man, planenligt, in i det fjärde steget av sin plan för avveckling av restriktioner. Det betyder att publiktaket för allmänna sammankomster slopas och idrottssverige kan arrangera arrangemang med fulla läktare.

– Vad ska man säga, det är ju magiskt och kul. Som vi har väntat på den här stunden, det går inte riktigt sätta ord på det. Det här ger oss en enorm energi och tjänstemän, spelare, ledare och alla i verksamheten ser verkligen fram emot att få ta emot supportarna i arenan igen. Det känns som att vi börjar på en ny kula nu, vi har massvis med idéer som vi har fått lägga på is som vi nu ska sätta en plan för. Det är avtackningar i form av spelare och ledare som har slutat. Det är ett damlag som för första gången i klubbens historia vann SM-guld och ett herrlag som säkrade det andra guldet på herrsidan. Allt det här ska paketeras ihop och vi ska sätta ett arrangemang i världsklass, säger en heltaggad Jonas “Sparris” Johansson.

Siktar mot säsongskortsrekordet 

I skrivande stund har över 1400 personer säkrat sina platser i Sparbanken Lidköping Arena. Alla med en förhoppning att få se lite bandy under vintern. Nu kan vi alltså garantera alla en plats på läktaren och med det sagt så siktar Villa Lidköping på att slå rekordet från säsongen 2018/2019 – med över 2100 säsongskort. 

– Det här beskedet betyder så mycket. Dels att vi som arrangör till Svenska Cupen (1-3 oktober) kan välkomna full publikkapacitet, vi kan vidare tillgodose alla våra nuvarande- och kommande säsongskortsinnehavare med sina platser och tillgången till samtliga serie- och slutspelsmatcher. Det här är en fantastisk dag, nu kan vi arbeta för att fylla vår hemmaplan och bland annat hylla våra dubbla mästarlag. Nu ska vi sikta på över 2100 säsongskort och då även sätta ett nytt säsongskortsrekord, säger Rasmus Abrahamsson, ansvarig för sociala medier och webb.

BANNER MALL 1

BANNER MALL SVUP

BANNER MALL

Prisinformation:

Sittplats

Sektion B och C rad 3 och uppåt 3.260:-
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 2 3.060:-

Ståplats

Vuxen: 2.360:-
Pensionär: 1.960:-
Ungdom 13-19 år: 1.160:-

Medlemskap

Stödmedlemskap 400:-
Familjemedlemskap 995:-
Ständigt medlemskap 8000:-

* Nyhet är det ständiga medlemskapet som sträcker sig över en livstid. Förutom de vanliga medlemsrabatterna så får man erbjudande om att stå omnämnd på hemsidan under fliken “ständigt medlemmar”, stå med på en tavla i Villa Lidköpings klubblokal med en graverad guldplakett där namnet på medlemmen delges, ett medlemskort i metall med ingraverat namn.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se