123 123

Prenumerera på vår matchkalender och få våra spelcheman i din telefon eller surfplatta

Genom att prenumerera på vår matchkalender har du alltid ett uppdaterat spelschema i din smartphone eller surfplatta – eventuella ändringar i spelschemat skickas ut till din enhet helt automatiskt 

Nu kan du säkerställa att du inte missar någon herr- och dammatcher i vinter. Genom att prenumerera på vår matchkalender så får du alltid ett uppdaterat spelschema i din smartphone eller surfplatta.

Så här gör du för att prenumerera på kalendern i några vanliga kalenderprogram:

Googlekalendern
Logga in på din Google kalender och klicka sedan på “Andra kalendrar”, och välj ”Lägg till webbadress”. Skriv där in URLen https://www.google.com/calendar/ical/vlbkse@gmail.com/public/basic.ics och klicka på ”Lägg till kalender”

Android
För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se instruktionerna för Googlekalender ovan.

iPhone och iPad

Gå in i menyn “Inställningar”, “E-post, kontakter, kalendrar” ,  “Lägg till konto”,  “Annat”,  “Lägg till prenumererad kalender” och skriv in följande adress: http://goo.gl/KX23Wo

Under menyalternativet “Kalendrar” i din kalender bockar du sedan i “Spelschema Villa Lidköping herr & dam”.

Outlook
Har Du Outlook installerat så klicka på den här länken: https://www.google.com/calendar/ical/vlbkse@gmail.com/public/basic.ics. I dialogrutan som kommer upp väljer du ”Skicka till Outlook” och trycker OK för att sedan inne i Outlook bekräfta att Du vill prenumerera på kalendern.

iCal
Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka på länken https://www.google.com/calendar/ical/vlbkse@gmail.com/public/basic.ics. En ruta kommer då upp där Du klickar på Prenumerera.

Till herrlagets spelschema >>
Till damlagets spelschema >>

BANNER MALL 1


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se