FAB2010

Så matchar seniorlagen i helgen – tre matcher i Sparbanken Lidköping Arena

Bandysäsongen är här och den fortsätter med träningsmatcher och Svenska Cupen – damlaget inleder sin turnering på hemmaplan redan nu i helgen

En fredagsmatch och två söndagsmatcher – det är agendan för helgens bandy i Sparbanken Lidköping Arena. Herrlaget har Örebro och Vetlanda, damlaget startar Svenska Cupen mot KS Bandy.

Herrlaget har startat säsongen med två segrar under de två inledande träningsmatcherna mot Frillesås och Gripen Trollhättan. Nu fortsätter matchandet mot Örebro på fredagskvällen (19.30) och Vetlanda på söndag (17.00). Damlaget startar Svenska Cupen (läs mer och Svenska Cupen här >>) mot KS Bandy och man gör det på söndag, 14.00 i Sparbanken Lidköping Arena.

På fredagskvällen öppnar vi upp 1934 Restaurang & Konferens för en härlig pizzabuffé och god dryck med bandy (fri entré). Vill du bara besöka matchen så köper du dina biljetter som vanligt via webben (säsongskort fri entré). Vidare på söndagen så är restaurangen stängd men vi har två matcher att besöka. Säsongskortsinnehavare har fri entré till båda matcherna medan övrig publik får köpa sin biljett till halva priset.

Dambiljetter går endast att köpa på plats (30kr) och herrmatchens biljetter köper du endast via webben.

Köp dina biljetter till herrlagets matcher här >>

Restaurangen (fredag 17/9).

Pizzabuffé: 139kr
Baren står öppen från 17.30
Gäster har tillgång till bandyportföljen (tredje våning).
Ingen matcbiljett krävs för restaurangbokning.
Matchstart: 19.30

Boka bord: 070-420 00 67 eller boka@nittontrettiofyra.se.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Vid mer frågor:
Vänligen kontakta Henrik Wiberger henrik1934@vlbk.se.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Rasmus Abrahamsson

Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se