guldfemman logo 4c neg

Vill du vinna ett säsongskort? Utmana varandra och tävla i Guldfemman 21/22

Är du Lidköpings vassaste läktartränare?  Vill du vara med och slåss om äran – och vinna fina priser? Då ska du vara med i Villa Lidköpings “Guldfemman” som den här säsongen finns i både dam- och herrversion. 

Bakom hörnet väntar nu dubbla seriespel och nu kan du göra bandysäsongen ännu mer intressant – genom att plocka ut din guldfemma och tävla om fina priser. I ett samarbete med Villa Lidköpings Supporterklubb kan vi nu presentera Guldfemman 2021/2022.

-Vi testade Guldfemman ifjol efter ett längre uppehåll och vi har bara fått positiva reaktioner. Det är en rolig och engagerande tävling som också har en positiv ekonomisk sida. För varje Guldfemma går 80kr direkt till föreningen. Jag hoppas och tror att vi har många sugna ”guldcoacher” där ute som vill nörda ner sig i både herr- och damlagets trupper, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier- och webbansvarig. 

Förutom den stora äran så kan du vinna följande (två prisbord, ett dam och ett herr):

  1. Säsongskort till 2021/2022
  2. Villahoodie
  3. Villahaslduk
  4. Gratis supporterresa till valfri bortamatch
  5. Presentkort från supporterklubbens sponsorer

För er som inte vet vad tävlingen går ut på så kommer här en förklaring

Tävlingen går ut på att välja ut dina fem favoritspelare och tävla mot andra ”coacher” om ära, berömmelse och riktigt fina priser. Dina spelare får poäng efter exempelvis mål, assist, matchens lirare, straff räddningar och lagranking (Läs mer om regler och poäng). Du som är med i tävlingen hjälper föreningen ekonomiskt i en tuff vardag. Guldfemman ger nämlingen tillbaka stora delar av pengarna till föreningen.

Spelarna i dam- och herrlaget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på Guldfemman.se/Villa och Guldfemman.se/Villa-dam

En guldfemma kostar 160 kr och 80kr går direkt till föreningen. Det är möjligt att göra spelarbyten under säsongens gång, för en liten kostnad, och även här tillfaller en del av intäkterna föreningen.

 

Klicka här för att komma till Guldfemman för Elitserien Herr >

Klicka här för att komma till Guldfemman för Elitserien Dam >


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln