repris

REPRIS | #VLBKLIVE – Villa Lidköping vs. IFK Rättvik

Bandyfesterna och #VLBKLIVE är tillbaka i Sparbanken Lidköping Arena och det har blivit dags för ett möte med en av årets nykomlingar – IFK Rättvik.

#VLBKLIVE​ blev i fjol en livestudio för att bygga upp en matchkänsla för alla i TV-soffan. Den här säsongen bygger vi vidare på samma koncept och sänder live från Sparbanken Lidköping Arena – både på nätet och för alla supportrar.

I det här avsnittet av #VLBKLIVE pratade vi om den kampanj vid namn ”Enough is enough” som Lidköping idag ställer sig bakom. Det är företag, organisationer och föreningar i Lidköping som tar ställning mot mäns våld mot kvinnor och barn och våld i nära relationer. Vi pratade även med Magnus Muhrén (Assisterande tränare Villa) och Peter Törnberg (huvudtränare Rättvik).

Se tidigare avsnitt här >>

kvinnojouyren

Köp din matchbiljett till våra kvällens match här >>

Varmt välkommen.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln