sv motor villa

Svenska Motor blir officiell billeverantör till Villa Lidköping

Villa Lidköping och Svenska Motor har skrivit ett nytt partnerskap – ett avtal som gör Svenska Motor till klubbens nya officiella billeverantör

– Villa Lidköping har alltid varit en viktig aktör i Skaraborg och hela bandysverige, men framför allt i Lidköping. Klubben satsar även hårt på att ha en bred ungdomsverksamhet, något som vi tycker är jätteviktigt. Det ska bli kul och spännande att driva på det här samarbetet, säger Rickard Wisemark som är VD på Svenska Motor.

Svenska Motor har en ganska kort historik och nu vill Rickard och hans kollegor bli ”favoriten på stan” och sätta Svenska Motor på kartan. Något som Villa Lidköping vill hjälpa till med.

– Nordiska Motor förvärvade Gustaf E Bil under 2019 och vi har nu bytt namn, byggt om både organisation och lokaler samt blivit exklusiva KIA återförsäljare så nu är det viktigt för oss att sätta Svenska Motor och KIA på kartan. Så det känns naturligt att gå in i det här samarbetet, säger Rickard och fortsätter:

– Vår vision är att vi genom engagerade medarbetare skapar trygghet och glädje för våra kunder och blir deras favorithandlare. Det handlar om att man ska ha en härlig känsla när man är i kontakt med oss. Att bli sedd, hörd och uppmärksammad och att vi hjälper till med hela bilresan. Allt från köp, ägarskap och att uppleva KIA som varumärke. Vi ser oss själva som ett lag där vår prestation resulterar i att vi får kunder som känner att vi är favoriten på stan, då har vi gjort mål.

P1243256 2

(Rickard Wisemark, VD för Svenska Motor)

Villa Lidköping arbetar ständigt för att bidra till samhället, samarbetet med Svenska Motor blir ett sådant expempel – klubbdirektör Jonas “Sparris” Johansson utvecklar:

– Avtalet med Svenska Motor är omfattande och viktigt för vår verksamhet på både kort och lång sikt. Deras arbete med elektrifiering av fordon är spännande och ger oss möjlighet att delta i den omställningen vilket vi hoppas skall leda till positiva utsläppsförändringar i vår omvärld, säger Jonas och fortsätter:

– Det här avtalet genererar även en möjlighet för hela vår verksamhet att stärkas, såväl på ungdoms- och juniorsidan som med våra seniorlag. Att båda parter går in med full kraft och energi i detta samarbete känns mycket spännande och stimulerande.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se