llllllllllllllllll

Välkommen till Sparbankens Familjeläktare – sittplats för 50kr

Sparbankens Familjeläktare ska ge fler familjer möjlighet att se bandy: ”Målsättningen med familjeläktaren är att minska barriärerna för familjer, det ska vara ett prisvärt och bekvämt alternativ som saknats tidigare”

Vi vet att även en liten supporter har ett stort hjärta för sitt lag. På Sparbanken Lidköping Arena har vi därför valt att satsa extra för att både stora och små ska få en både spännande och trygg bandyupplevelse.

Satsningen heter ”Sparbankens Familjeläktare” och den ska tillsammans med Sparbanken Lidköping ge fler familjer möjligheten att se bandy. Familjeläktaren kommer att vara på sittplatsläktaren vid sektion D. Biljetterna kommer att finnas till ett reducerat pris, där barnens sittplats kostar 50kr.

Under utvalda matcher kommer även en rad olika aktiviteter att genomföras i anslutning till familjeläktaren och du som sitter där ska inte bli allt förvånad om du får ta del av godisregn från Ville och Vilda eller en highfive från dina idoler.

P1733687 2

(Sektion D, sittplatsläktaren i Sparbanken Lidköping Arena som kommer att vara Sparbankens Familjeläktare)

– Familjer i allmänhet och barn i synnerhet är viktiga för vår verksamhet nu och ännu viktigare över tid. Forskningen visar att ju tidigare personer börjar intressera sig för ett lag eller klubb inom idrotten, ju större sannolikhet att intresset bibehålls över tid. Målsättningen med familjeläktaren är att minska barriärerna för familjer, det ska vara ett prisvärt och bekvämt alternativ som saknats tidigare, säger Jakob Kaufmann, marknadsansvarig.

Sparbankens VD Fredrik Blad om den nya satsningen:

– Med Sparbankens familjeläktare ger vi fler familjer möjligheten att se på bandy, vi vet att många har det tufft idag och då kan denna paketering med barnpris på sittplatsläktaren vara ett sätt att stötta.

– Som sponsoransvarig tycker jag att detta är en naturlig utveckling av vårt långvariga samarbete med Villa, ett folkligt erbjudande där vi även skapar nya aktiviteter under vissa matcher. Det gör det extra spännande att vara på familjeläktaren, säger Per Martinsson, sponsoransvarig Sparbanken Lidköping.

TILLGÄNGLIGHET OCH SERVICE

I anslutning till ingången vid sektion D finns toalett med skötbord och även plats för barnvagnsparkering (som dock sker under eget ansvar). För kurrande barnmagar finns ett antal stora kiosker nära familjeläktaren som erbjuder ett brett utbud av godis, drycker, snacks, hamburgare och korv. På Familjeläktaren kan det också dyka upp flaggor och liknande detaljer som ska höja stämningen i Sparbanken Lidköping Arena.

BLÅTT & VITT FÖR SMÅ SUPPORTRAR

I Villa-Shopen finns allt som behövs för att visa din kärlek till klubben, oavsett hur stor eller liten du är. Från nappar och bebiskläder för de minsta till halsdukar, mössor och tröjor i alla storlekar.

Varmt välkomna till Sparbankens Familjeläktare – vid sektion D i Sparbanken Lidköping Arena.

> Köp dina biljetter till premiärhelgen och varför inte besöka familjeläktaren 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln