5050

Vinnare i vårt digitala 50/50-lotteri

Nytt för säsongen 2023/24 är att du nu kan köpa din 50/50-lott digitalt till våra bortamatcher – vinnare mot Västerås var du med lottnummer C44

Under varje hemmamatch i Elitserien har 50/50-lotteriet blivit en succé bland Villa Lidköpings supportrar – flera hundratusentals kronor delas varje säsong ut och nu är det dags att glädja Villasupportarna även på bortamatcherna. Nu lanserar vi möjligheten att köpa våra 50/50-lotter digitalt, där en vinnare koras efter matchen.

Premiärkvällen för det digitala lotteriet var mot Frillesås. Då vann lottnummer C23, 2360kr. Ikväll vann C44 och vi har redan nu öppnar upp lotteriet till bortamatchen mot Hammarby.

Du som befinner dig inom Lidköpings kommuns gränser har nu möjlighet att köpa digitala lotter till kvällens lotteri. Du köper dina lotter via swish och blir du den lyckliga vinnaren så får du ett sms samt vinstsumman utbetald via swish direkt efter matchen. Lotterna kan köpas fram till 21.00 på matchdagen. 

Du kan hela tiden hålla koll på vad vinstsumman är uppe i på länken nedanför, det är också där du köper dina lotter.

>>Köp våra digitala lotter här och stötta Villa Lidköping

Observera att du som inte befinner dig inom Lidköpings kommun inte kommer kunna köpa våra digitala lotter. Det på grund av att vårt lotteritillstånd endast är inom kommunen.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln