bamdyfinal tumme

Säkra din biljettoption till Bandyfinalerna

Garantera dig en plats på läktaren om Villa Lidköping avancerar till SM-final – på fredag startar försäljningen av biljettoptioner

Bandyfinalerna närmar sig och medan lagen gör upp om platserna på isen, kan du som Villasupporter garantera din plats på den sektion klubben tilldelas vid en eventuell finalplats.

På fredag klockan 10.00 startar försäljningen och du som är medlem, säsongskortsinnehavare eller samarbetspartner får förtur i tre dygn innan vi öppnar upp för alla.

– Villa Lidköping får många frågor om vad som händer vid eventuellt finalavancemang. Föreningen vill att så många som möjligt av våra mest trogna supportrar ska kunna följa en eventuell final på plats. Därför har föreningen tagit fram optioner som i första hand säljs till säsongskortsinnehavare, medlemmar och samarbetspartners. Därefter öppnas möjligheten till alla, säger Rasmus Abrahamsson, kommunikationsansvarig i klubben.

Här nedan hittar du all information som du behöver för att säkra din option.

Vad är en biljettoption till Bandyfinalerna?

Med en biljettoption garanteras du en plats på Villa Lidköpings lagsektion om klubben avancerar till SM-final, annars förfaller den och värdet på optionen tillfaller oavkortat till Villa Lidköping BK.

Vid eventuell finalavancemang så tilldelas du en länk via e-post från biljettleverantören (Tickster) som är giltig i 48 timmar. Om du inte nyttjar din länk så förfaller den och optionen blir förbrukad.

Optionen går endast att nyttja till herrmatchen då arrangörens ”Dubbelbiljett” till dam- och herrmatchen är placerad på Sektion B och finallagens sektioner är på A och C.

Vad kostar en biljettoption?

En option kostar 100:- och hela det beloppet tillfaller oss som klubb. Optionen garanterar dig sedan alltså möjlighet att köpa en biljett till ordinarie pris på den sektion som klubben blir tilldelad av arrangören, före alla andra. Finallagens sektioner är alltid ståplats.

Så många optioner finns det och så köper du

Det finns endast 500st biljettoptioner och det är först till kvarn som gäller!

Partners, medlemmar och säsongskortsinnehavare primeras först – fredag den 19 januari 10.00 till måndag den 22 januari 10.00. Därefter släpps de upp för alla.

Du som kan kategorisera dig i en av de grupperna ovanför kommer att få ett mail med en länk där du kan köpa din option.

På måndag 10.00 släpps optionslänken upp på www.vlbk.se och www.vlbk.se/biljetter


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln