villadarten 123

Anmäl dig och din kompis till Villadarten 27 april

Ta chansen och bli de historiska första mästarna i Villadarten – lördag 27 april smäller det i Sparbanken Lidköping Arena

Det har blivit dags att hitta Lidköpings bästa amatörspelare i Dart. Gör dig redo för en kväll fylld med intensiva matcher, god mat, förfriskningar och oförglömlig feststämning. Villadarten kommer bli ett arrangemang du inte vill missa.

Villadarten är en tvåmannatävling i elektronisk dart där första pris är ett presentkort på Elgiganten på hela 5000 kr. Fina priser utlovas även till övriga lag som kommer topp åtta. Tävlingen går av stapel den 27 april och startar kl. 10.00 med kvalspel. Kvalet spelas på 3:e våning i Sparbanken Lidköping Arena (Bandyportföljen).

Från och med kl. 18.00 på kvällen så kommer finalspelet avgöras på scen i Restaurang 1934, dit de 16 bästa lagen kvalificerar sig. Vid anmälan har man, oavsett hur kvalet gått, säkrat sin plats för festligheterna i samband med finalspelet. Det blir en kväll med dart, DJ och speaker, samt mat och dryck i 1934 under kvällen.

Med det sagt. Ring din bästa dartkompis och boka din plats redan nu för det kommer bli en kväll som kommer att sticka ut från mängden.

> Anmälan görs via den här länken

VILLADARTEN 2024

Kostnad: 998 kr/lag (499 kr/person)

I detta ingår:
– Anmälan till tävlingen och minst 3 matcher per lag innan utslagsspelet börjar
– Pilar som kommer finnas vid varje tavla (vill man spela med egna så är det helt ok så länge det är pilar avsedda för elektronisk dart med soft-tip)
– En hamburgare som serveras under kvalspelet i Bandyportföljen
– Entré till kvällens finalspel (oavsett om man kvalificerar sig eller inte), samt mat- och dryckesbiljett som serveras i samband med detta

Från 11.00 öppnar barförsäljningen och den är öppen hela kvällen.

Regler:
Matcherna kommer spelas i bäst av 5 legs. Ett leg handlar om att gå från 301 poäng ner till 0. Man måste gå jämnt ut för att vinna ett leg. Dock så behöver man inte gå ut på dubbel i denna turnering. Laget väljer själv vem i laget som varje leg börjar att kasta, samma spelare kastar då alla tre pilar innan det blir motståndarlagets tur. Därefter så kastar man varannan ”3a” inom laget fram till legets slut. För att avgöra vilket lag som börjar kasta i matchens första leg så kastar alla spelare 3 pilar var och laget som tar mest poäng på de 6 kastade pilarna kommer att få fördelen att börja.

> Anmälan görs via den här länken


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln