FAB2111

Jonas ’Sparris’ Johansson avslutar sin tjänst som klubbdirektör

Jonas ’Sparris’ Johansson avslutar sin tjänst som klubbdirektör efter 16 framgångsrika år

Efter långa diskussioner och funderingar har Jonas ”Sparris” Johansson beslutat sig för att avsluta sin tjänst och anställning på Villa Lidköping BK. Sparris har gjort ett helhjärtat försök att återgå till sin tjänst som klubbdirektör efter en period av sjukskrivning. Föreningen har tillsammans med Jonas provat olika lösningar med arbetssätt, men Sparris har nu själv valt att bryta helt för att finna en vardag som fungerar bättre för honom både kroppsligt och själsligt.

Jonas betydelse för föreningen är svår att beskriva men hans dedikation och ledarskap har varit av avgörande betydelse för föreningens utveckling och framgångar. Under sina 16 år som klubbchef/klubbdirektör har Villa Lidköping haft sin mest framgångsrika period sedan föreningens grundande för 90 år sedan.

Jonas har både skapat och levt efter föreningens värdeord GLÄDJE, ENGAGEMANG OCH FRAMÅTANDA!

Med detta så har han varit starkt bidragande till föreningens framgångar på alla plan och Jonas ”Sparris” Johansson nämns med stor respekt runt om i bandysverige.

Han har alltid haft fokus på att skapa ett bra arrangemang för våra supportrar, ha en sund ekonomi och en stor och välfungerande ungdomsverksamhet.

Jonas avslutar sin tjänst per den 4 augusti 2024, men tar ut semester från och med 1 maj.

”Sparris” har varit Villasupporter sedan barnsben, men i och med avslutet i augusti har han också varit klubbchef i 16 år.

I och med Jonas beslut har styrelsen erbjudit Jakob Kaufmann att ta rollen som tf klubbchef, vilket han har accepterat med omgående start. Arbetsfördelningen på kansliet har justerats i samband med detta.

Jakobs tillförordnande gäller fram till den 30 april 2024. Under tiden ser styrelsen över hur man vill driva föreningen framåt.

Eventuella frågor kring Jonas avslut kan ställas till Villa Lidköpings ordförande Per Alexanderson 0730-962287.

Frågor gällande ändring på kansliet kan ställas till tillförordnad klubbchef Jakob Kaufmann 073-8184412.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln