FAB2123

Nio ska bli tio – Annie Berner klar för en ny säsong

Att jaga titlar är det bästa hon vet – Nu fortsätter Annie Berner i Villa Lidköping med siktet på femte raka SM-guldet: ”Att få kämpa om nya titlar och mot nya mål med detta lag är inget man vill missa”

Hon har varit med på hela resan från Allsvenskan till Elitserien, från noll SM-guld till fyra. Nu lägger Villa Lidköping ytterligare en pusselbit i lagbygget inför 2024/2025. Annie Berner förlänger sitt kontrakt.

– Det känns väldigt bra att få spela bandy i Villa ett år till. Att få kämpa om nya titlar och mot nya mål med detta lag är inget man vill missa, säger Annie Berner som trivs med tillvaron som SM-guldvinnare – för fjärde gången.

– Man mår väldigt bra. Det är svårt att sätta ord på känslorna efter ett guld men det är dom stunderna man längtar efter hela säsongen, ifrån det att försäsongen drar igång ser man det framför sig i varje träningspass.

En fråga vi ställt till truppen under hela lagbygget är: Vad tycker du det är som gör att ni återigen kan vara bäst i årets sista match?

Annie svarar:

– Jag skulle säga att vi har så otroligt många spelare som kan vara med och göra skillnad och sitter inte och faller på individuella prestationer. Sen är vi ett starkt kollektiv som tillsammans jobbar väldigt hårt för varandra. Vi är en grupp som har otroligt roligt tillsammans år efter år och älskar att spela bandy ihop. Det är också en stor anledning till att man vill vara kvar här.

Annie har varit en startspelare i Villa Lidköping under väldigt lång tid. Hennes utveckling har varit stark och att vara en del av ett lag som alla vill slå, motiverar henne bara ännu mer.

– Jag vill att vi fortsätter spela den fina bandyn vi gör, där vi spelar på många olika spelare och blir svårlästa för motståndarna. Att alla vill slå oss är bara något som ger ännu mer tändvätska för oss att vara ännu bättre nästa säsong.

> Gör som Annie och förläng din plats till säsongen 2024/2025 – förnya ditt säsongskort

SOR1100

(Annie Berner mot Västerås i samband med Annandagen 2024)

Jonas ”Sparris” Johansson (avgående klubbdirektör) om kontraktsskrivningen med Annie Berner:

– Annie har den senaste säsongen spelat såväl på mittfältet som på halvposition. Hon spelar med ett stort lugn och är en av våra defensiva brickor som varit med och bidragit till vår fantastiska defensiv de gångna säsongerna. Hon går nu in på sin tionde säsong i Villa Lidköping, men fortsätter att utvecklas och bidra i vår utveckling av både vårt spel som individuellt.

– Det är med stor glädje vi säger välkommen ombord på en ny säsong i Villa.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln