tumme bella

Hugo Behlander fortsätter i Villa Lidköping

Hugo Behlander redo att fortsätta kampen om en framtida startplats i Villa Lidköping: ”Jag lär mig mycket och ser det som en utmaning att vilja bli bättre själv för att sen förhoppningsvis kunna ta en startplats i framtiden”

Spelare nummer 17 i herrlaget blir Hugo Behlander. Kontraktet är påskrivet och förlängt med ytterligare en säsong i Villa Lidköping.

– Det känns riktigt kul! Jag vill fortsätta vara i världens bästa lag, här har jag möjligheten att utvecklas som spelare och person, säger Hugo som nu är redo att ta upp kampen om en framtida startplats med landets bästa spelare:

– Självklart är det tufft att tampas mot dem men jag lär mig mycket och ser det som en utmaning och vilja bli bättre själv för att sen förhoppningsvis kunna ta en startplats i framtiden.

Hugo har säsongen 2023/2024 spelat åtta matcher med Villa Lidköpings herrar och med Lidköpings AIK har det blivit 18 matcher. Han bygger hela tiden på sig erfarenhet och kunskap som han tar med sin i den nya säsongen.

– Jag känner att jag har lärt väldigt mig mycket av att vara med här och känner att jag sakta men säkert utvecklas och lär mig nya saker varje dag och varje träning. Nu längtar jag efter att dra igång säsongen och sikta mot nya mål tillsammans.

> Gör som Hugo och förläng din plats till säsongen 2024/2025 – förnya ditt säsongskort

hugo behlander klar

Jonas ”Sparris” Johansson (avgående klubbdirektör) om kontraktsskrivningen med Hugo Behlander:

– Hugo kommer från vårt ungdomsled och har de senaste två säsongerna varit en del av Villa Lidköpings herrtrupp men spelat främst i Lidköpings AIK i Allsvenskan. Att Hugo nu väljer att satsa vidare i Villatröjan och ta upp kampen om försvarsplatser glädjer oss mycket. Han har framtiden för sig och även om konkurrensen i vårt innerförsvar är stor räds han ändå inte utmaningen.

– Kul med unga spelare från klubben som verkligen vill utmana och fortsätta utvecklas och ta upp kampen för framtiden.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln