Klubbkläder på Intersport

Under Villadagen tog vi upp beställningar på klubbkläder. Ni som ej var på plats i arenan i lördags har chans att göra er beställning under v.39. Det finns även möjlighet att komplettera en redan inlämnad beställning om ni önskar fler plagg.

Så beställer du
Kom in till oss på Mellbygatan 3 så hjälper vi er. Beställningslappar finns i kassan.

Avhämtning av beställda plagg
Under v.42 kan ni som beställde under Villadagen och ni som beställer under denna vecka hämta era kläder/artiklar (det som skall tryckas). Kom ihåg att ta med kopian på din beställning. Info kommer på Villas hemsida om det skulle bli någon ändring.

Övriga artiklar
Priserna som gällde under Villadagen ”lever vidare” under v.39. Det gäller t ex bra priser på gördlar, handskar, överdragsbyxor mm.

Välkomna till Intersport i Lidköping!

Kontakt vid frågor

Tel Henrik (Intersport) 0702 – 99 06 95
Tel Janne (Intersport) 0709 – 65 04 43

Dela artikeln