Reflexvästar till bandyskolan och F/P-9

Dina Försäkringar Lidköpingsorten delar tillsammans med Villa Lidköping BK ut reflexvästar till de allra minsta barnen som tränar hos föreningen.

– Vi tar säkerheten på största allvar och värnar om barn och deras säkerhet. När Villa hörde av sig med idén om reflexvästar till de minsta så kändes det helt naturligt att vara med, säger Anders Krantz från Dina försäkringar Lidköpingsorten.

– Vi vill tillsammans med en av våra guldpartners belysa vikten av att synas i trafiken så här på vinterhalvåret när vi har vår högsäsong och många barn rör sig på obelysta områden runt parkeringar och cykel & gångvägar, säger Villas klubbchef Jonas Johansson.

Västarna kommer att delas ut till barn i Bandyskolan och till pojkar och flickor i 9-års gruppen.

På bilderna syns Anders Krantz från Dina Försäkringar Lidköpingsorten samt villaspelare från bandyskolan Gustav Persson och Agnes Dellenborg.

Dela artikeln