Peter Karlsson och Erik Rosengren missar finalen

Att Villas Peter “Prinsen” Karlsson skulle missa en eventuell har varit klart sedan länge. “Prinsen ” spelade sin senaste match i slutet av december, men tvingades sedan att operera sin axel. Därmed var det slutspelat för säsongen för nummer 78.

I senaste matchen mot Bollnäs kom nästa avbräck för Villa Lidköping. Erik Rosengren krockade med en bollnässpelare så illa att han tvingades bryta matchen.

Vid hemkomsten till Lidköping samma natt hoppade Erik på kryckor, men var ändå vid gott mod och hoppades på spel i söndagens final. På sjukhuset konstaerades det tyvärr att främre korsbandet i ena knäet var helt av och måste opereras, och Erik Rosengren missar därför SM-finalen.
– Det känns riktigt riktigt tungt att missa finalen, säger Erik Rosengren till P4 Skaraborg.

Från Villa Lidköpings sida håller vi tummarna för en så snabb rehabilitering som möjligt och hoppas att Erik och Peter kommer tillbaka med full kraft i den blåvita tröjan till nästa säsong!