De la Gardies särskoleelever på bandyis med Villastjärnor

Villastjärnorna Daniel Andersson, David Karlsson och Lars Fall hade en hellyckad skridskodag för De la Gardiegymnasiets särskoleelever.

Glädjen var total och skratten ekade i Sparbanken Lidköping Arena när Villa Lidköping BK arrangerade en skridskodag för De la Gardiegymnasiets särskolelever.
– Det här kändes fantastiskt trevligt, sade Villastjärnan Daniel Andersson som deltog i träffen innan han begav sig till Ryssland för kommande VM-turnering.

Med på isen var även Villas David Karlsson och Lars Fall som tillsammans med föreningsutvecklare Viktor Bergkvist höll i trådarna.
– Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt samhällsansvar. Vi ser det som viktigt att hjälpa till och vara delaktiga i arbetet kring barns och ungdomars utveckling i samhället, säger Viktor Bergkvist.

Eleverna fick med den proffsiga handledningen möjlighet att testa skridskor och kälkbandy. När alla testat klart och matchen där de etablerade spelarna och eleverna deltog var klar blev det samling i Villas omklädningsrum. Efter visning och autografskrivande avslutades dagen med en riktig ”bandykôrv”.
– Det var en hellyckad dag som innehöll alla våra ledord Glädje, Engagemang och Framåtanda, summerade Viktor Bergkvist.

 

Dela artikeln