SM-semifinal 1: Villa J20 – Sandviken J20

Två semifinaler mot Sandviken väntar – Ikväll spelas den första

I måndags stod det klart att Villas juniorlag spelar SM-semifinal mot Sandviken. Ikväll spelas den första matchen med start 19:15 i Sparbanken Lidköping Arena.

Efter att juniorlaget slagit ut IFK Vänersborg i kvartsfinalen så väntar nu regerande mästarna Sandvikens AIK i semifinal med start ikväll. Villa Lidköping kommer till matchen med en bra känsla på hemmaplan, man har bara förlorat en match under hela säsongen i Lidköping. Det är bara just Sandviken som vunnit i Sparbanken Lidköping Arena denna säsong. Dock slog Villa Sandviken på bortaplan med 3-4 i seriespelet där man gjorde en riktigt bra match defensivt. Något som kommer att krävas även ikväll för att skapa sig ett bra utgånsläge inför returen på måndag. 

Sandviken kommer till matchen med två raka segrar mot Nässjö i kvartsfinalen, två matcher som man såklart skulle vinna. Nu väntar alltså Villa Lidköping som man slog ut i fjol, då var det dock kvartsfinal och en Villatrupp som såg annorlunda ut. Ikväll hoppas vi på en härlig match med mycket fart, det brukar kunna bli ganska roliga matcher mellan de två lagen, tvåan och trean i årets juniorelitserie. 

Lyssna på vad Simon Främgård, vänsterback i juniorlaget har att säga om semifinalen mot Sandviken.. 

Vi hoppas ni kan komma ner till Sparbanken Lidköping Arena klockan 19:15 och stötta laget! 

Här hittar du matchevenemanget på Facebook.. 

Dela artikeln