nyheter default

Minne av Gunnar Abrahamsson

Till minne av Gunnar Abrahamsson                

En av våra stora eldsjälar en ideell ledare som har jobbat i Villa Lidköping BK under många år. Gunnar ”korken” Abrahamsson har lämnat oss i stor sorg och saknad. Vi minns honom som duktig bandyspelare i Villa BK på 40–50-talet. En kämpe som jobbade oförtröttligt för laget. En spelare som alla ledare önskade få ha i laget. När han sedan slutade som aktiv, tog han del av arbetet i klubben i sitt hjärta Villa BK. Han var medlem i styrelsen under många år. Han vad en del av Villas A-lagstrupp som skridskoslipare, materialförvaltare, och allt jobb som därtill hör, han var matchvärd vid hemmamatcher för både domare och gästande lag.

Nu på senare år var han medlem i Onsdagsgänget ”Villa Veteraner” som träffas varje vecka för lite snack och göra något jobb för Villa, det var många historier som du berättade om gamla tider i klubben. Vi kommer att sakna dig Gunnar i allas vår framtid, du fattas oss..

Våra tankar går nu till Gunnars hustru Bollan och dotter Gerd med barn och barnbarn i deras stora sorg och saknad.

Villa Lidköping BK
GM Roland ”Rolle” Andersson

Dela artikeln